PAPIRSKALENDER JA TAK!

Nu gik der lige “mit-liv-roder” i den herinde de sidste par dage, så for at lette stemningen lidt, kommer her det lovede indlæg omkring min nye kalender.

ny kalender 2015Jeg æææælsker den! Jeg har også en digital kalender, men jeg er altså bare meget bedre når tingene er håndgribelige. Det giver mig et bedre overblik, og jeg elsker at snirkle diverse aftaler ind med kuglepen i stedet for over tastaturet. Det er skørt I know, men små hjerner… You get my point!

Denne har jeg bestilt på E-bay (som med så meget andet), og du kan finde den i to forskellige størrelser lige her. Jeg har selv bestilt den i den almindelige størrelse, og altså ikke i MINI-udgaven. Det bliver for småt til mig, men hver sine behov.

Denne her tilfredsstiller mit frankofile behov, med små franske citater og smukke smukke billeder for hver måned! Jeg har her valgt at vise marts – det er den måned jeg har fødselsdag i, og jeg synes bare at billedet er SÅ fint med den lille mini og farverne! Kvaliteten er desuden virkelig top notch, både indvendigt og udvendigt! Det er som en lille bog, der er betrukket med tekstil. Super lækkert. Der medfulgte desuden to ark små klistermærker i diverse mønstre, og et pvc-omslag som jeg dog har valgt at fjerne.

Bruger du en digital eller analog kalender?

4 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tak Anne! 🙂 Hihi jeg havde også et uheld med den fra sidste år, der kom i nærkontakt med en kande (ja kande!) kaffe, så tror heller ikke, at den her holder looket året ud 😉

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] jeg bl.a. ved at bruge noget så gammeldags som en analog kalender. Jeg har det seneste år brugt denne her. Den er fra Petit à Petit og jeg købte den på eBay. Den er toppen af kirsebærret for de […]

 2. […] har altså en ting for analog udstyr. Således har jeg også allerede bestilt endnu en af disse kalendere fra eBay. Hvis du synes den kalender er fin, så skal du holde øje med bloggen det næste stykke […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *