NOGET OM EN EKSAMEN OG EN ØL

Ja altså i dag var jo så dagen for den dumme eksamen jeg havde frygtet så grueligt! Som skrevet så er jeg nervøs inden jeg skal til eksamen, men den her gang var det bare latterligt…. Jeg drak en sip af min kaffe i morges, og kunne simpelthen ikke få mere ned. Bvadr! Og det ligner virkelig ikke mig! Jeg var SÅ pisse fucking nervøs, at jeg slet ikke kunne være i min egen krop. På trods af søde mennesker, der forsikrede mig om, at det jo nok skulle gå, så tvivlede jeg SÅ meget på mine egne evner og formåen. Normalt er jeg ret selvkritisk, men lige for øjeblikket er det desværre mere end bare selvkritik. Jeg tror overhovedet ikke på nogen måde, at det jeg gør er godt.

Studiet fylder normalt meget hos mig – det er en stor del af min identitet, men det er ikke noget jeg normalt lader mig styre af. Det har det været i denne eksamensrunde, og jeg mistænker, at det er fordi jeg har haft så mange andre ting at tage stilling ting. Derfor har eksaminer “fået lov” til at fylde endnu mere negativt, end det normalt ville gøre. Små bagateller generelt har fået lov til at styre min hverdag, og kan være grunden for at læsset vælter.

MEN det gik faktisk rigtig godt i dag, kan jeg godt afsløre! Det bedste var hele oplevelsen – min underviser var utrolig behagelig at være til eksamen hos, smilende og støttende (ved heller ikke hvorfor han skulle være andet, det er jo ikke fordi de VIL dumpe en!), og censor var en rigtig flink mand, der endda syntes at mit eksamensemne var utrolig interessant og en mulighed til en udstilling Dansk Design Museum afholder senere på året. Så selvom jeg faktisk sidder lige nu og retter det sidste på en eksamen, der skal afleveres i morgen, så har jeg sgu tilladt mig at fejre lidt. Med Fynsk Forår. For det er nemlig snart fynsk forår!

Andre der sidder derude med total eksamensnoller?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *