GRATIS KALENDERE TIL VÆGGEN

kalender 2016

{ 1 // 2 // 3 // 4 // 5-9 // 10  }

Jeg har altså en ting for analog udstyr. Således har jeg også allerede bestilt endnu en af disse kalendere fra eBay. Hvis du synes den kalender er fin, så skal du holde øje med bloggen det næste stykke tid 😉

Jeg elsker at kunne nedfælde mine aftaler, tanker og ideer i en kalender af papir. Jovist jeg bruger skam også både en Google kalender og den på min telefon, men en rigtig kalender med fine tegninger, den elsker jeg altså, og kan slet ikke undvære.

Før i tiden var det skoleåret, der bestemte, hvornår kalenderen skulle opdateres. Ofte var det en kalender fra gode gamle Mayland. Den med den hvide spiralryg, I ved nok ikk? Her havde hver dag en side for sig, og man kunne nærmest skrive dagbog i den kalender. Ofte var det dog bare lektierne, der blev nedfældet på de stribede sider.

Jeg har også været inde over en kalender i læder. Den, hvor man kan beholde omslaget og skifte siderne ud med nye. Men den var altså lidt for mor-agtig alligevel med dens kortholdere og plads til mønter. Det har jeg slet ikke brug for i en kalender. Således endte jeg sidste år med at bestille denne kalender. Den har jeg været så glad for, at jeg igen i år har bestilt den for 2016. Den er fyldt med fine tegninger af vandfarver. Fint, enkelt, farverigt og piget. Lige i min ånd.

Men jeg ynder også at have en kalender hængende på min opslagstavle, og jeg var ude i selv at konstruere én. Men der findes bare så mange (!) fine derude på det store net, som ville kunne opfylde og udfylde præcis mine ønsker for en kalender på væggen. Den skal bruges til et få et hurtigt overblik over året. Og som fin interiørdekoration selvfølgelig.

Jeg tænker, at der måske er nogle af jer derude, der også synes det er fint med en kalender på væggen? Jeg har i hvert fald taget mig friheden til at samle en lille håndfuld af de kalendere jeg hurtigt kunne fine på Pinterest. Der er masser at vælge imellem, så falder ingen af disse i din smag, er det bare om at søge. Jeg søgte på “print”, “calendar”, “2016”. På disse søgeord blomstrede det frem med valgmuligheder, og det var bare om at vælge én. Jeg er selv blevet lidt lun på den øverste til venstre, hvorfor jeg formentlig printer den ud en af de kommende dage. De er alle sammen lige til at gemme og printe ud. Så nemt!

Jeg elsker når et nyt år starter med muligheden for en ny kalender. Fuld af blanke sider lige til at bliver udfyldt med masser gode oplevelser.

3 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Oh, you read my mind! Printede en kalender fra Etsy.com sidste år, som har pyntet så fint på min “opslagstavle” herhjemme, og jeg er blevet ved med at tænke, at jeg skulle finde en igen i år til at fylde pladsen ud, men jeg kommer hele tiden fra det. Tror dog helt sikkert at den smukke der øverst til venstre i collagen kunne være svaret på mine sorger 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg har netop i dag printet den øverste til venstre ud, og den er så fin! Og at den er gratis gør jo bestemt ikke noget 😉

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] GRATIS KALENDERE TIL VÆGGEN – LET’S BLOG SOME SHITReply Lisbeth 29/12/2015 at 1:58 pm. Oh, you read my mind! Printede en kalender fra Etsy.com sidste år, som har pyntet så fint på min “opslagstavle” herhjemme …Gå til www […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *