PANTONE COLOR(S) 2016

PANTONE-Color-of-the-Year-2016-v5-2732x2048
{ Billedekilde: Pantone.com }

Taget i betragtning, at jeg i min uddannelse, som jeg LIGE har afsluttet, beskæftiger mig med design til hverdag, så kan jeg nogle gange være RET langsom. Det gik f.eks. først op for mig den anden dag, hvilken farve Pantone har valgt som 2016’s farve. For første gang har de endda valgt TO forskellige farver. Whaaat!? Jeps du to farver. Rose Quartz og Serenity.  Og jeg elsker dem begge! Derfor blev jeg ganske begejstret da jeg så nedenstående billeder, hvor den grafiske kunstner Zkay Yong har givet et par Nike Air Force 1 Low en overhaling i Photoshop og Illustrator, og skabt noget nær den perfekte sneaker. Jeg mener; look at them ♥

24c55e33013673.569df54aee18c57200c33013673.569e08a44b046{ Billedekilde: Zkay Yong }

Jeg elsker denne måde at visualiserer farverne på, og selvom skoene IKKE er et reelt samarbejde mellem Nike og Pantone ser det virkelig lækkert ud. Kommer de nogensinde på markedet ville jeg stå forrest i hipsterkøen for at bruge halvdelen af mine dagpenge på et sådan par. (Ville aldrig bruge halvdelen af mine dagepenge på et par sko, but you get my drift). De ER fandme lækre right?

Jeg har btw allerede benyttet mig af Rose Quartz og gjort den til LINK farven herinde. Altså hver gang I ser den farve, er det fordi, der er et link tilknyttet. Smaaart. Den er så fin. Men intet er for evigt herinde, så den holder formentlig indtil jeg sikkert bruger Serenity i stedet. Man har et farvestandpunkt til man tager et nyt. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *