Min (og måske din) playliste for november

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg sidst har delt musik herinde. Hvilket i grunden er lidt fjollet nu jeg arbejder med musik til daglig…. Jeg tænker derfor, at jeg for fremtiden vil dele en ‘månedens playliste‘ herinde først på måneden. 

Playlisten kommer til at bestå af aktuel musik jeg lytter til lige nu. Det kan både være musik, jeg lytter til, hvis musikeren optræder på Kansas City, eller måske bare ny musik jeg er faldet over i min hverdag. Jeg lytter til meget up-coming musik, da det er denne ‘genre’ Kansas City hovedsageligt fokuserer på. Derfor vil playlisten være præget af dette, men jeg skal ikke frasige mig, at der kommer nogle mere kendte musikere med på playlisten. 

Clara Sofie på Kansas City i morgen
Det gør sig bl.a. gældende for denne måneds playliste. Her optræder nemlig Clara Sofie. Hende kender du sikkert fra hendes storhit ‘Når Tiden Går Baglæns’. Det var virkelig en ørefænger og en sang, der blev skamspillet så meget på natklubberne, at den vist ikke kan meget mere hvar’?

Nu er Clara Sofie dog ude med nyt album – ‘Understrøm’ – hvor hun selv har stået for alt. Lige fra sangtekster, indspilning og produktion. Det er altså ret sejt, at hun står på helt egne ben, og det gør faktisk en tydelig forskel i musikken. 

Jeg ELSKER i hvert fald det nye album. Det er musik, der går lige i mit musiske hjerte. Det endda trods hun synger på dansk. Jeg har det ikke så fedt med danske sange kan jeg godt afsløre. Nogle gange bliver det bare for meget med danske tekster. Det er som om, de prøver lidt for meget, og det dur bare ikke for mig. Jeg ender bare med at sidde med tæer, der krummer helt sammen af akavethed.. Puha. Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, der kan have den følelse. Hvis jeg er, går det sgu nok også. 

Men altså Clara Sofie fortsætter hendes danske sang på Understrøm, og det fungerer bare SÅ godt. Jeg elsker alle teksterne, og hun gør det bare så meget bedre i denne omgang. IMO anyways. Jeg har udvalgt nogle af de sange, jeg synes fænger mest. 

Hun optræder desuden på Kansas City i morgen med hendes nye album. Her skal jeg arbejde, og jeg glæder mig vildt meget til at høre sangene live. Jeg tror det bliver sådan en fin og god aften. Kom endelig forbi!

Sia – selvfølgelig
Udover Clara Sofie så er Sia også på denne måneds playliste. Jeg har afsløret tidligere herinde, at jeg har skamhørt hendes nyeste album de sidste par uger, og derfor har jeg udvalgt nogle af de bedste sange og adopteret til playlisten også. 

Fornem
En musikgruppe jeg først lige har lært at kende, der også er på denne måneds playliste, er ‘Farven Fornem’. Det var en af vores lydmænd på Kansas City, der introducerede dem for mig, og jeg dem har jeg også hørt non-stop den sidste uge. Det er igen danske numre, men de gør det bare så godt. Jeg elsker hele deres musiske univers, og er bare helt fortabt i det. 

Slutteligt har vi en genganger fra sidste playliste jeg delte herinde – nemlig Iggy. Hende kan jeg sgu ikke undvære foreløbig, så der kom også lidt med derfra. 

Nu håber jeg, at du kan udvide din musiske horisont lidt med denne playliste. Hører du meget musik selv eller er det bare radioen, der får lov at vælge? 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *