EBAY TIP – FURRY KEYCHAIN

IMG_7029 kopi kopiIMG_7031 kopi Jeg er jo som bekendt ret begejstret for Ebay. Jeg finder alle mulige små, sjove finurlige ting som jeg bare MÅ eje! Især fordi prisen som regel er rimelig SU-budget-venlig. Jeg har selv indtil nu været ret tilfreds med kvaliteten af de produkter jeg har bestilt. Både fra Kina, England og diverse andre steder, at de bliver sendt fra. Men man skal nu alligevel lige bruge sin sunde fornuft når man handler på Ebay, og altid sørge for at tjekke sælgerens feedback. Har du selv nogle erfaringer med Ebay?

Anyhoodles så har jeg bestilt denne nøglering da den jeg havde (en lang lædersnor) simpelthen knækkede (sikker under vægten af alle minde nøgler). Så jeg har ikke kun fået ny keychain jeg har også kun de nødvendige nøgler i mit nøglebundt nu. Den lille “pels” kugle er fake pels, men er utrolig blød og jeg er så glad for den. Jeg bestilte den i hvid da jeg så ville kunne se den i bunden af min taske. Smart smart! Den koster virkelig ikke alverden så, hvis den bliver beskidt må jeg bestille en ny. Farven på metaldelene er btw mere rosa end guld, som det ser ud på billedet.

Hvis du også er blevet fristet, så er der link lige her.

Ps. Du kan få den i flere forskellige farver så hvis du ikke er til hvid eller sort er det heller ingen hindring for at have denne fluffy kugle i dit nøglebundt.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *