DE BEDSTE EBAYKØB I 2015

Der gik virkelig refleksion i den i går var? Nogle gange forsvinder mine tanker fra mig, inden jeg overhovedet når at tænke dem til ende. Inden jeg når at nedfælde dem. Ofte føler jeg, at når tankerne finder vej ud igennem mine fingerspidser ned på tastaturet, så letter det fra mine skuldre og jeg har igen plads indvendigt. Til nye tanker. Men lige dette indlæg bliver et af de lettere rent tanke-mæssigt. Vi skal nemlig se på de bedste eBay køb jeg har gjort mig i 2015. ebay

{ Petit à Petit kalender ca. 140 kr. // Macbook sleeve i gråt filt ca. 40 kr. //  iPhone cover ca. 30 kr. // Solbriller sølv ca. 35 kr. //  Stribede papsugerør forskellige farver 25 stk. ca.10 kr //  Dobbeltstribede papsugerør 25 stk. ca. 10 kr. // Frakke i camel ca. 200 kr. //  Scrunchies 10 stk. ca. 15 kr. 

Jeg elsker eBay. Det er et online materelistisk slaraffenland for slikmunde. Jeg har handlet på eBay i jeg ved ikke, hvor mange år, og har fået både familie og venners øjne op for handelssitet, der har alt mellem himmel og jord. Med alt, mener jeg virkelig alt! Du forstår ikke, hvor mange underlige dimser og dutter, der findes på det marked. Alt muligt crap, der ikke er fem flade ører værd til dyre designertasker og sko, hvor prismærket er mere end hvad jeg kommer til at lægge på udbetalingen til et hus en dag.

I 2015 havde jeg er virkelig godt år mht. køb på eBay. Jeg tænker, at nogle af jer derude måske kunne finde inspiration i mine køb. Handler nogle af jer selv på eBay og har evt. nogle gode køb I vil dele?

Jeg handler både på den engelske side og den amerikanske side. I skal være opmærksomme på, at handler I udenfor EU og over 80 kr. risikerer I, at der kommer told på pakken. Jeg har oplevet det én gang ud af alle de gange jeg har handlet. Og det er mange gange (sådan – virkelig mange! Så mange, at jeg ikke vil skrive det her af frygt for, hvor meget min mor vil ryste på hovedet).

I kan se jakken lige her og her i levende live. Sugerørene er jeg virkelig glade for og bruger dem rigtig meget herhjemme. Casper er knapt så begejstret for dem. Om det er fordi de bliver opblødt fordi han er fire timer om at drikke hans drink, eller fordi han bare er lidt træt af de lyserøde striber I don’t know. Solbrillerne {dem kan I se lige her} er bare super fine. Kalenderen kan vindes i en konkurrencen lige her, her og her. Elastikkerne er søde, fine og holder i hundrede år. Såfremt man ikke smider dem væk. Sleevet er tyndt, men beskyttende, hvilket er perfekt i min taske. Det fylder nemlig ikke særlig meget så. Coveret er bare det fineste cover, og er man til covers på sin telefon rummer eBay uendelige muligheder.

Jeg vil hoppe videre i dagsordenen, der står på min 3. sidste vagt nogensinde på arbejde! Yikes!

4 replies
 1. Kristina // Frøken Lyngsø
  Kristina // Frøken Lyngsø says:

  Jeg har faktisk aldrig rigtig gjort det så meget i handler på Ebay – jeg har mere forelsket mig i etsy, en platform, hvor kreative sjæle kan sælge hjemmelavede ting eller materialer til kreative projekter. Men, når det så er sagt, så kan det være jeg skal kigge lidt på ebay alligevel for den kalender du har købt ser da godt nok fin ud!

  Vh Kristina

  http://www.kristinalyngsoe.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   jeg elsker også Etsy. Men vover mig ikke så tit derind for ender altid med at bruge tre timer på det haha! Synes helt bestemt du skal kigge på eBay også! 😉 Der er også mange fine ting – kalenderen deriblandt.

   Reply
 2. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Haha, mænd har aldrig forstået at værdsætte det vidunderlige ved unødvendig pynt! Jeg har nærmest daglige diskussioner med min kæreste om, hvad der er velkomment i vores hjem :b

  Filt er vejen frem! Jeg knuselsker selv mit filt-sleeve til min laptop, omend jeg føler mig en anelse snydt, hvis du kun har givet 40 kroner for det der. Er ret sikker på, at jeg gav 3 gange så meget for mit, haha.

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha nej – jeg er så småt ved at omvende Casper til lidt flere stilleben herhjemme. Yay!

   Åh! Nu må vi se, hvor lang tid dette holder. Indtil nu er virker det som god kvalitet, og elsker det!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *