OOTD – MIXING TEXTURES

I dag er dagen blevet tilbragt på uni. Vi går ind i starten af eksamensræset så det betyder lange dage indenfor. Jeg benyttede mig alligevel af det bette lys, der var at finde i dag, og lokkede et af mine gruppemedlemmer ud på en af de utallige flotte terrasser, der er på uni. Her fik vi foreviget mit tøj i dag. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg føler for eller med disse outfitindlæg, men jeg prøver at hoppe på dem når jeg synes jeg, at jeg har dage, hvor jeg ikke ligner en hat. Det sker ikke så ofte, så SÅ mange outfits kommer der formentlig ikke op her på bloggen. Derudover finder jeg, at det måske kan være en anelse selviscenesættende med denne slags indlæg, og hvad betyder det egentlig at jeg viser mig i mit tøj her? Måske ikke en skid, men måske, bare måske, kan det give andre inspiration til at iføre sig en hue med ører. Jeg garanterer ikke at du hører bedre, hvis du gør, men jeg garanterer søde og smilende blikke fra mennesker på din vej. Og hvem kan ikke li’ det?

Ikke-navngivet-1detaljerPttsss! Huen er fra H&M for to år siden, men jeg har set, at de har lavet lignende udgaver efter.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *