DIY CHRISTMAS NAILS

Det er ikke fordi jeg er den store negleteknikker eller pålægger, men jeg nyder nu alligevel et par flotte lakerede negle. Især, hvis det er mine egne. Jeg har derfor kastet mig ud i en lille guide til, hvordan du kan få ligeså flotte negle som mig. Eller. Hvert fald til, hvordan du kan lægge en flot juleinspireret neglelak, for mine negle kunne godt være både lidt længere, stærkere og flottere, men ja ja så er det godt, at de kan camoufleres.

fireneglelakkerDu starter med basen. Jeg har her brugt en base & topcoat fra Oriflame, (jeg har lige vundet en herre fed konkurence herovre med en masser Oriflame produkter så de skulle selvfølgelig testes, men mere om dem i en andet indlæg).

neglediyDerefter vælger du en base farve. I dette tilfælde valgte jeg (igen) en ny lak fra Oriflame som base. Den er super god og nem at lægge – en god bred børste og en god, hverken for tyk eller for tynd, konsistens på selve lakken. Næste gang tror jeg dog, at farven skal være helt rød. Så skal du have fat i en glitterlak. Jeg er rigtig glad for denne fra OPI og den kan også snildt bruges som en almindelig lak da den dækker ret godt. Jeg har forsøgt at gøre glittereffekten ombre, men synes godt nok at det var bedre både her og her.

IMG_7006Du kan sikkert gøre det maajet bedre end mig, og nu har du hvert fald lidt inspiration til negle, der er lidt anderledes her i jule.

Jeg håber, at du nyder julen <3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *