DIY PORCELÆN – RESULTAT

Dette indlæg var egentlig planlagt til i søndags, men weekendens forfærdelige hændelser satte et dybt spor. Jeg følte ikke, at tiden var for porcelæn når verden vidste sig fra sin mest uretfærdige og grumme side. Jeg vil egentlig heller ikke komme med mine tanker omkring hændelserne, for det er der så mange andre, der helt sikkert meget bedre har gjort. Men jeg vil udtrykke min dybeste medfølelse til de efterladte og pårørende, og gøre mit for, at tankerne i fremtiden ikke indeholder had og frygt, men kærlighed, åbenhed og sammenhold. Med det sagt; her er mit porcelæn!


 

Så fik jeg sat mig, og tegnet på min kop med porcelænspennen. Og her er resultatet!

DIY porcelænJeg synes selv, at det (på trods af en usikker hånd), er blevet et rigtig godt resultat! Og jeg glæder mig til at indtage både kaffe og te i min egen personlige kop! Det er en rigtig fin måde at lave sit eget service på – især når man er på SU! Det koster dig det porcelæn du vælger at dekorere, og en porcelæns-pen. Jeg gav ca. 40 kr for min i Panduro 🙂

Med håbet om en god tirsdag til dig, vil jeg fortsætte min med lidt træning, kaffe med en god veninde og et aftenmøde (med god mad! Score!).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *