HJEMMELAVEDE SALTKARAMELLER

IMG_7337

Bloglovin er et genialt koncept! Ét sted, hvor alle indlæg bliver samlet fra dine yndlingsbloggere, og du skal ikke fistre rundt på det store net, og tjekke hver enkelt blog for nye indlæg. På Bloglovin bliver de alle samlet, og du kan på én gang få overblik over de nyeste indlæg. Du kan endda gemme dem til senere i ‘collections’. I love it. Derudover giver Bloglovin dig en masse inspiration til nye indlæg og blogge. Det var på denne led, at jeg faldt over bloggen Frk. Hansen

Frk. Hansen bærer det eksotiske fornavn Gabriella. Er det ikke et flot navn? Jeg får straks associationer til den lækre Gaby fra Desperate Housewifes – og Gabriella ser i hvert fald lige så sød ud. Hendes indlæg om hjemmelavede karameller gik også lige i mit flødehjerte <3 Jeg måtte selvsagt afprøve opskriften herhjemme. Den er perfekt her i juledagene, og virkelig nemt at lave. Derudover er det nemt at pakke karamellerne ind, så de ser rustikke, indbydende og æstetiske ud på samme tid. Og er der noget jeg kan lide, så er det pæn emballage.

IMG_7338IMG_7339

Disse karameller er super lette at lave, og de smager rigtig godt. Jeg overvejede at hakke mandler i også, for jeg elsker ikke kun smagen, men også det lækre crunch de formentlig vil give til karamellerne. Jeg nåede det bare ikke, for mandlerne skulle smuttes, og min to hænder var rigelig optaget af at røre rundt i karamelmassen. Det må blive til næste portion.

De er perfekte at lave her i juledagene, og ingredienser er alle noget, der normalt findes i køkkenet. Opskriften er som sagt fundet hos Gabriella, der blogger på // Frk. Hansen.  //. Her deler hun ud af hendes kreative sysler – og de er virkelig kreative og værd at følge med i. Hermed en anbefaling og en juleaktivitet. Rigtig glædelig lillejuleaftensdag <3

IMG_7342IMG_7347IMG_7348IMG_7353

Husk forresten, at du kan følge bloggens facebook side lige her, følge med på Instagram her og finde bloggen på Bloglovin, og snapchat @jhardis.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *