Den perfekte taske til dig, der har alting med dig overalt

Tasken er modtaget som gave fra norjiin

Glædelig 2. december og glædelig fredag! YAY! Jeg har fri i dag, og har faktisk halvt weekend. Ikke helt weekend (endnu) for jeg har lige en koncert i morgen på Kansas City, som jeg er ansvarlig for. Den må jeg nok hellere dukke op til så. Især, hvis jeg vil have min løn. That’s the dealio.

Men min fridag har givet mig noget tid til at arbejde på nogle projekter jeg har ved siden af arbejdet, og jeg er vist generelt lidt en arbejdsbi. Jeg elsker, at jeg har 30 timer hos Kansas City, for det giver mig nemlig nogle timer, som jeg kan bruge bl.a. på bloggen og på en masse andre ting, der ellers ikke havde været overskud til. Ret ofte kører jeg fra kontoret ved 15.30 tiden, og så arbejder jeg ellers videre enten derhjemme eller på en café et sted i byen.

Fordi jeg er sådan en, der altid skal have alting med mig rundt, så manglede jeg virkelig en taske jeg kunne bruge både som ‘pæn’ taske til kontoret, men også når jeg skulle videre fra kontoret, hjem til mine forældre eller ud at handle. I ved; alle de ting, vi nu engang gør i løbet af en uge. Og det er egentlig det, som det her indlæg skulle handle om. Nemlig en taske, der kan hjælpe mig med at opbevare alt mit lort habengut, mens jeg er out and about.

norjiin-taske-november-16-49-of-90
Jeg er nemlig typen, der liiige skal have alt muligt med i tasken. Både store og små ting. Jeg har ofte min Mac med mig rundt, for jeg ved aldrig, hvornår jeg lige får noget tid til at skrive indlæg, tjekke og besvare mails, eller se serier. Og der er jeg bare bedst på min Mac. Min iPhone bliver sgu lidt for besværlig synes jeg. Jeg har 6s’eren og næste opgradering overvejer jeg kraftigt skal være 7plus’eren.

Anyways, det er en helt anden snak. Jeg kom til den taske der. Jeg har nemlig tidligere brugt og været mægtig glad for min store Shopper fra Decadent. Men hold nu fast, den er simpelthen så tung! Allerede inden jeg læsser mine ting i den, så vejer den et ondt år. Derfor måtte en ny taske gerne være noget lettere, gerne med flere stropper og meget gerne stadig være pæn. For æstetikken går jeg altså ikke ned på. Nok er jeg en praktisk gris, men jeg har jo ikke studeret design for ingenting vel?

IMG_5278norjiin-taske-november-16-30-of-90IMG_5283
Og denne smukke taske, EVY,  fra det nye danske mærke norjiin faldt lige i mine æstetiske OG praktiske øjne. Den er udført i et minimalistisk, men interessant design med dens rene linjer, og lidt mere rå detaljer i form af de store hængsler på skulderstroppen, og de udvendige syninger, der er brugt som en del af tasken design. Det kan jeg ret godt li’. I stedet for at gemme syningerne væk, så bliver de brugt aktiv som en del af taskens udseende. Så er det forresten skide smart, at den både har skulderstropper OG mindre hanke. Den kan derfor både bæres crossbody – altså hænges skråt over skulderen, den kan hænge frit på den ene skulder, og du kan tage den i hænderne og gå med den som en håndtaske. Smart, smart og smart. Jeg blev derfor SÅ glad for at indgå samarbejde med de to søde (og pisse seje!) damer bag mærket, Andrea og Ditte. Det er tydeligt at se på designet, af både denne taske, EVY, men også deres andre tasker på deres webshop, at de er inspireret af det nordiske islæt, minimalisme og ikke mindst kvalitet!

norjiin-taske-november-16-59-of-90IMG_5293
Noget andet helt vildt smart  ved EVY er det indbyggede computersleeve. Jeg har ellers altid haft min Mac i et seperat computersleeve, men det fylder unødigt i alle tasker, og ved EVY har de altså været forudseende i designet, og skabt et sikkert rum til computeren. Det er forret, så maskinen ligger godt beskyttet, men uden at fylde noget overhovedet i tasken. Der faktisk har plads til alt mellem himmel og jord. Jeg bruger både EVY når jeg skal rundt i byen og arbejde, men også når jeg skal hjem på weekend hos mine forældre. Der har jeg flere gange valgt at bruge EVY i stedet for Caspers rygsæk, som jeg ellers normalt ‘låner’. Der kan bare være alt i den her taske. Både tøj til overnatning, computer, kamera, scones til togturen, vandflaske, læbepomade (der ikke bliver væk pga. den mindre lomme med lynlås indvendigt) og et par ekstra sko i bunden. Der i øvrigt er en fast bund, så tasken ikke slasker i bunden. Det gør den til gengæld lidt ellers pga. det lækre bløde læder, og jeg er vild med, at den er så organisk i dens udseende, samtidig med, at den er stilren.

IMG_5290
Og ja, man kan nok godt høre på mine ordvalg, at jeg er vant til at analysere objekter. Det er vist lidt en uddannelsesskade. Men EVY er bare en virkelig æstetisk og praktisk taske uanset hvad. Alle taskerne fra norjiin er desuden håndlavede, hvilket virkelig giver en lækkerhedsfølelse. Jeg elsker, at der er lagt så mange overvejelser i ikke kun designet, men også håndarbejdet. EVY tasken findes altså også i farverne sort og smoky blue. Jeg er ret vild med, at de giver deres tasker ‘navne’ på den måde. Det personificerer dem lidt, og jeg betragter næsten min EVY som et lille dyr haha. Det lyder lidt tåbeligt, men jeg passer godt på hende, for hun skal jo have det godt! Jeg har lige fået et mindre crush på EDDA i farven powder pink. Er den ikke smuk? Og hvad synes I om EVY?

3 replies
 1. Frejjack
  Frejjack says:

  Den er virkelig en fin taske, jeg er også på udkig efter en ny taske til alt det man slæber rundt på hele tiden. Jeg synes at selvom jeg forsøger at rydde ud i taksen, så ender der altid med at være utrolig meget i alligevel 😉 – i øvrigt smart med indbygget sleeve

  Frejjack.com

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg elsker den og bruger den næsten hver dag nu <3 Kender til gengæld godt det med at få smidt aaalt muligt lort i den haha 😉
   Og ja det er virkelig smart. For det betyder, at jeg nemt kan hive computeren op og lægge den tilbage uden at skulle slås med alt det andet lort, der ligger i tasken 😛

   Klem J

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Jakken er også fra H&M, og er bare en helt klassisk, grå lang frakke. Ingen dikkedarer der. Tasken er fra det danske brand Norjiin. Og den kan I læse mere om i dette indlæg. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *