STYLE – Den fineste mohair og en tur på MASH

Jeg må altså desværre skuffe denne tirsdag. For der er ingen Tuesday Talk i dag. Serien er gået på juleferie så at sige. Den er slet ikke stoppet, for jeg er på ingen måde færdig med at dele skønne bloggere herinde. Det er en god måde at dele noget link-love på, og noget bloggerkarma også. Der går ingen skår i min bloggerglæde ved at linke til andre, dygtige bloggere. Tværtimod synes jeg, at det viser tegn på overskud, at jeg kan dele andre bloggere med jer herinde. Og hvis jeg sidder inde med noget godt, skal jeg da heller ikke beholde det for mig selv. Vel?

Anyways. Så leder jeg stadig efter nye bloggere, der vil være med i føljetonen, så kender du en blogger (eller flere) fra Fyn, så må du endelig sende dem min retning. Eller måske sidder du selv på Fyn og blogger. Så send mig en mail på jeanette@letsblogsomeshit.dk og hør mere.

Nå. Men dagens indlæg handler altså ikke om en anden blogger. Det har jeg vist slået fast. Det kommer, som blogge nu engang ofte er indrettet, til at handle om mig selv.

Jeg vil nemlig gerne vise dette look jeg iførte mig sidste weekend, hvor Casper, Mercedes, Temptation og jeg drog til Stige Ø, og gik en tur helt ude ved Sortehusene. Til de af jer, der måske ikke har været helt ude på spidsen af Stige Ø – gør det. Du kan køre langs grusvejen fra Søpavillonen hele vejen ned til Sorte Husene og parkere der. Herfra kan du gå gennem en låge og helt ud på tangen af Stige Ø. Sidste sommer sejlede Casper og jeg forbi i kajakker på en miniudflugt til Vigelsø.

I sidste weekend var vi bare på gåben rundt på øen, og det var nu også ret hyggeligt. Vejret var SÅ smukt. Det var faktisk en virkelig smuk dag, og det gør bare noget ved mit humør. Jeg kan tydeligt mærke en forskel fra når det er overskyet og når solen titter frem. Jeg er også begyndt at tage D-vitamin for jeg når slet ikke at få det jeg skal i de her mørke dage. Jeg har ikke mærket så meget til det om morgenen før denne uge. Altså, at det er mørkt om morgenen. Mest fordi jeg har tilladt mig at møde sent indtil videre. Eller sent og sent. Jeg er i hvert fald først mødt, når det har været lyst. Men denne uge prøver jeg at komme tidligt afsted. Der er en masse ting, jeg skal have ordnet på kontoret inden juleferien for alvor banker på døren torsdag eftermiddag, og der er noget ret roligt over at møde ind på kontoret som en af de første. Tænde stearinlysene og lige trække vejret efter cykelturen i stilhed.

Men altså den lørdag, hvor vi tog de her billeder var vejret virkelig med os. Det var vist også det perfekte tidspunkt til at tage billeder på. Lyset var i hvert fald meget taknemmeligt. Og lokationen var virkelig smuk som baggrund, så jeg er faktisk ret tilfreds med billederne.

Jeg havde iført mig mine korte cowboybukser jeg har arvet fra min mormor. Altså hun er ikke død vel. Hun kunne bare ikke passe dem mere. Og de er perfekte til mig! Jeg synes det er lidt sejt, at min mormor og jeg kan dele tøj. Så har jeg altså en sej mormor. Der er også noget sjovt ved, at tøjet kan gå i arv fra mormor til barnebarn.

Jeg har selv klippet længden til, så de fik en ’stumpe-effekt’, som jeg synes er ret cool. I det her kolde dage plejer jeg at style bukserne med et par glimmerstrømper, der kan trækkes godt op og varme anklerne. Jeg elsker at tage et par farverige og fine strømper på til et par stumpebukser. Det giver lige den sidste detalje. Jeg forstår slet ikke de typer, der ikke tager noget på til stumpebukser! Altså hvordan kan de have bare ankler i denne kulde! Der må seriøst være noget galt med dem. Evt. en mutation af en art.

Udover mine glimmerstrømper var jeg trukket i min Dr. Martens. Jeg har købt mine i London, men modellen kan I finde her. Mine er med sorte syninger i stedet for de klassiske gule. Det synes jeg giver en smuk detalje til støvlen.

Strikken købte jeg sidste år, og den er fra H&M. Den er en mohair-blanding og jeg elsker den! Det er uden tvivl et af de bedste køb rent tøjmæssigt, som jeg har gjort mig. I år har de lavet den i en grå udgave, som I kan findes lige her. Den fås desværre ikke i den kamelfarve som jeg har den i. Den er ellers den fineste synes jeg, men en lys grå er nu heller ikke at kimse af. Den koster 399,-, hvilket jeg synes er en virkelig fin pris materialet taget i betragtning. Nu har jeg haft min strik i et år, og den viser altså ingen tegn på slid what so ever. Jeg vasker den nogle gange med en et vaskemiddel til uldblandinger, og ellers hænger jeg den til luftning udenfor med vrangen ud. Sådan en strik skal helst ikke skamvaskes, og det er faktisk heller ikke nødvendigt. Den varmer sindsygt meget, og jeg bruge den også tit som et ekstra lag over en fin skjorte og under jakken, når jeg cykler på arbejde.

Jakken er også fra H&M, og er bare en helt klassisk, grå lang frakke. Ingen dikkedarer der. Tasken er fra det danske brand Norjiin. Og den kan I læse mere om i dette indlæg.

Og det var vist det for denne omgang. Hvad synes I om looket?

Jeg hopper i et noget andet look i aften, hvor jeg sammen med en håndfuld andre dygtige bloggere fra Odense, er inviteret til dinnerevent på MASH. Restauranten er lige åbnet her i Odense, og jeg glæder mig sindsygt meget til at komme derind og både se stedet, men virkelig også til at smage maden. Jeg er i sandhed en bøf + sovs-kvinde, så mine forventninger er altså helt oppe under taget. Nu må vi se, om det kan holde stik. Hvis I er nysgerrige på aftenen og eventet, så følg med på Snapchat – jhardis- og Instagram. Jeg deler altid behind-the-scenes billeder og videoer på snappen, så der er i hvert fald rig mulighed for at få et snus af, hvad det er vi skal. Og ellers må I have en rigtig skøn tirsdag derude ♥

6 replies
  1. Pernille
    Pernille says:

    Tak for tip, hvor ser den lækker ud 🙂 Nu har jeg lige klikket den hjem til mig selv i grå 🙂
    Glæder mig til vi ses i aften 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *