Så blev det juleferie (også på mine negle)

Lige NU hører jeg den kære Michael Bublé imens jeg skriver dette indlæg. Han kan om nogen, med hans julesange, få mig i julestemning. Hvilket er netop, hvad jeg helt sikkert er ved at være i. Julestemning altså. I går gik jeg på juleferie fra Kansas City, og jeg trillede direkte fra cyklen da jeg kom hjem i går sen eftermiddags og lagde mig for at slappe af to sekunder i sengen. Med jakke på. Og jer faldt jeg altså i søvn og knaldede brikker i halvanden time. Det var vist tiltrængt. I mandags fik jeg også en morfar om eftermiddagen inden den stod på aftentræning. Jeg er træt for tiden. Det har selvfølgelig intet at gøre med, at jeg går i seng ved midnat (tidligst) og står op igen kl. 6.30. Nej, nej. #idiotisk

Men nu har jeg ferie! Ih jeg har glædet mig til bare at slappe af. Så jeg har selvfølgelig allerede planer alle dage. Sådan cirka. Jeg har det lidt op ad bakke med mig selv nogle gange. Sådan må det bare være. I det mindste kan jeg brokke mig til ledelsen (igen mig selv). Om det nytter noget er en helt anden sag.

Anyways jeg ville faktisk også bare lige tjekke ind og dele lidt hverdag. Jeg havde nemlig planlagt en masse sejt indhold denne uge, men min træthed har bare overmandet mig, og jeg har set mig slået af morfædre på stribe. Sådan går det jo.

I dag har jeg fået ordnet negle hos klinikken Beautified. Det er Jeanette, min ‘gamle’ beautydame, der heldigvis har besluttet, at hun ikke kunne undvære at lave behandlinger. Hvilket jeg er virkelig glad for! Jeg har holdt kontakten ved lige med hende, og blev så glad, da hun fortalte, at hun ville åbne igen. Denne gang ved klinik Beautified – I kan allerede booke tider til behandlinger her. Sammen med hende har jeg faktisk en stor overraskelse i ærmet til jer. Så hold øje på bloggen inden længe. Det bliver godt kan jeg godt love. I dag fik jeg så lavet shellac i en smuk rød, klassisk (jule)farve. Mine negle og hænder bliver simpelthen så fine når de får sådan en omgang shellac. Jeg føler mig så velplejet og fin.

Efter min neglebehandling cyklede jeg ned til SPIS! Odense Food Festivals kontor nede ved havnen. Der havde jeg et møde med Tine omkring det at arbejde med frivillige som jeg jo gør til daglig. Tine er vist det man kalder administerende direktør for SPIS! Det var et rigtig givtigt møde (håber jeg!) og ikke mindst hyggeligt. Jeg har selv været frivillig ved SPIS! et par gange, og kender derfra Tine.

Efter det cyklede jeg op til REPEAT, der nærmest ligger ved siden af SPIS!’s kontor. Så fik jeg lige trænet inden weekenden stod for døren. OG en datenight med Casper i aften! Det glæder jeg mig meget til. Vi har begge så travlt til hverdag (og i weekenden faktisk), så nogle gange skal der altså planlægges noget kvalitetstid sammen. Så jeg vil til at gøre mig klar. Heldigvis er mine negle jo fine. Det lægger han nu sikkert alligevel ikke mærke til, hah! Håret kan han godt se, når der er sket noget ved, men mine negle… Det tror jeg nu ikke. Vi får se!

Kan I have en skøn weekend derude ♥

2 replies
 1. Tina KH
  Tina KH says:

  Flotte negle:-)
  Jeg elsker selv røde negle og især til jul.
  God weekend og glædelig 4.advent i morgen:-)

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *