Bare lidt dejlig hverdag

Jeg har haft den slags uge, hvor jeg kun har været hjemme for at vende, gå i bad, sove og ellers afsted igen. Jeg troede, at jeg havde en nogenlunde stille uge med nogle aftener uden planer. Men på mystisk vis formår jeg altid at få fyldt mine timer ud.

Denne uge har det, heldigvis, været nogle rigtig fine ting jeg har brugt min tid på. Det plejer det som regel at være.

Jeg har bl.a.

 • Startet ugen på Kansas helt som vanligt. Lige for tiden bruger jeg meget tid på at koordinere vores kulturfestival Pure d. 31. maj og 1./2. juni.
 • Været til netværkslounge på Momentum for kulturarbejdere og aktører i Odense. Det var en virkelig fin aften, hvor jeg fik nogle gode ideer til Kansas og mit arbejde der. Foruden at møde nogle spændende og interessante mennesker.
 • Offentliggjort årets første afsnit af den podcast, jeg har sammen med to dygtige mennesker. Den hedder Kulturcasten og handler om kultur fra A-Z på Fyn. Du kan høre afsnittene lige her.
 • Været til konfirmation på Sjælland hos min kusine. Det var skide hyggeligt – men hold nu op sådan en kæmpe familiefest tager på kræfterne.
 • Jeg har hentet mine hunde igen, efter de har været passet hos mine forældre den sidste uge. Faktisk siden jeg tog fra Sjælland sidste uge torsdag efter mine hemmelige projekter.
 • Jeg har været nede hos den træner, som jeg har hyret til at lære mig at stå på hænder. Det gik over alt forventning, og jeg tror bestemt, at der er mulighed for, at jeg står på hænder i år! Det er mit ultimative træningsmål, og jeg håber virkelig på at lære det.
 • Jeg har spist lækker pick’n’mix brunch sammen med skønne Lisbeth på Froggys inde i byen.
 • Jeg har malet som en gal til arbejdsdag på Kansas. De frivillige ville gerne have malet nogle af deres flytbare vægge samtidig med, at der skulle laves strøm i deres fælleslokale. Så min søde far og mor var taget fra Sjælland og hjalp til hele dagen. Min far er elektriker, så han kunne fikse strøm imens min mor og jeg (mest mig ikke mor?!) malede vægge og drak lidt øl.
 • Samme dag crashede to kammerater og jeg en koncert med Suspekt på H.C. Ørsted kollegiet. Min ene kammerat, Simon, har boet der, så han begyndte straks at føle sig hjemme. Det var i øvrigt en rigtig fed koncert!
 • Jeg har stået lidt mere på hænder og svedt alle øl ud igen på en idiotis assault bike! Don’t do it kids!
 • Jeg har nydt vejret i mosen sammen med nogle af de frivillige fra Kansas for at promovere vores festival Pure. Det endte med at vi købte en engangsgrill og grillede røde pølser og spise kartoffelsalat fra bøtten. Dét er altså livet lige der midt i solen.

Nu vil jeg få lavet noget aftensmad og gøre klar til endnu en uge, hvor der er lidt booket, men igen heldigvis med gode og skønne ting og mennesker. Og så brygger jeg på et indlæg omkring festivalmusik. For de nærmer sig med hastige skridt de festivaler, og der er meget fed musik, jeg gerne vil opleve i år.

Skal du til nogle festivaler i år?

2 replies
 1. Louise Møller
  Louise Møller says:

  Nød at læse dit indlæg om en ikke helt kedelig uge?

  Pøj pøj med Pure?? Og ikke så megen festival deltagelse herfra andet end havnekulturfestivalen⚓️

  Solskins hilsner fra
  Louise

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er jeg glad for Louise 🙂 Hvor dejligt.
   Og tusind tak! Det bliver nogle heftige, men hyggelige dage til Pure.

   Masser klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *