En masse om noget, jeg ikke må fortælle

Åh der er intet værre, end den slags bloggere, der teaser med en masse “hemmelige” ting, der sker bag kulisserne, men som “de ikke kan fortælle endnu, men det er bare en KÆMPE nyhed”. Har jeg ret?

Nu bliver jeg selv én af dem. Én af den slags bloggere.

For der er sket noget, som jeg slet ikke må fortælle. Endnu. Det må jeg nok om et par måneder. Så det er ikke fordi, der går SÅ lang tid førend jeg må røbe, hvad jeg har brugt nogle af mine dage på denne uge.

Jeg var offline midt på ugen nogle dage. Jeg har været afsted til noget, som jeg ingenting må røbe om. Men det krævede, at jeg var offline og lagde telefonen fra mig i et stykke tid. Jeg måtte desuden heller ikke dele et eneste billede eller video fra mine dage afsted. Så det har været lidt kedeligt de dage. I hvert fald hvad angår min Instagram.

For det har bestemt ikke været kedeligt denne uge! Jeg har fået nogle vilde oplevelser med i kufferten, og mine grænser er, igen igen, blevet destrueret. Jeg har skulle gøre nogle ting, som jeg aldrig havde troet, at jeg skulle gøre. Jeg er _virkelig_ kommet ud af min komfortzone.

Nogle af oplevelserne har klart været mere grænseoverskridende end andre. Men igennem det hele har jeg haft mig selv med. Jeg har ikke gjort noget, jeg ikke kan stå inde for i dag. Hvilket er meget vigtigt for mig. Jeg har tværtimod lært mig selv endnu bedre at kende. Det gør vi som mennesker sjovt nok, når vi bliver placeret i uvante situationer.

Uvante situationer er virkelig, hvad jeg har været i denne uge. Det er noget, jeg aldrig har prøvet før, og nok heller aldrig kommer til igen. Jeg har også skrevet mange siders beretning omkring hele oplevelsen. Det blev jeg nødt til at gøre hurtigt efter – der skete simpelthen så mange ting undervejs, at jeg var bange for at glemme det, hvis jeg ikke fik skrevet det ned.

Der går som sagt nogle måneder, før jeg må fortælle præcist, hvad jeg har oplevet. Men ih, hvor jeg glæder mig! Jeg glæder mig også til at skulle genopleve det hele igen sammen “med resten af verden”.

Så. Sorry, at jeg er totalt en blogger-stereotyp i dette indlæg. Men jeg lover (!) det er simpelthen så vildt!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *