Weekendfølelse

Så blev det også fredag og officielt weekend for mit vedkommen. Jeg skal ikke arbejde denne weekend – i hvert fald ikke sådan være ude på kontoret. Men der er altid lige et eller andet, der skal fikses på mobilen. Sådan er det vist bare at være voksen.

Men til forskel fra sidste weekend, så skal alarmen ikke sættes de næste to dage og dét glæder jeg mig til! Jeg er virkelig mørkesky om morgenen og hold da op, hvor er det begyndt at være mørkt om morgenen nu. Jeg er SÅ dårlig til at stå op, når min alarm ringer – og det, at jeg selv bestemmer mine mødetider hjælper ikke på det. Men jeg har lidt som mål, gerne at ville møde tidligere, end jeg har gjort i den seneste periode. Hvilket måske er lidt optimistisk lige denne tid på året med mørket udenfor. Vi får se.

Nuvel – nu er det weekend og det bliver først på mandag, at alarmen igen bliver min hovedpine. I aften skal Nicolai og jeg til en af mine venners fødselsdag – hurtigt ind og hurtigt ud tror jeg. Som man sir’! Jeg vil så gerne afsted og fejre, men jeg er også bare træt, træt, træt for tiden. Min krop og mit sind er træt. Jeg ved ikke helt af hvad. Samtidig vil jeg også virkelig gerne afsted og fejre. Man kan jo ikke få i pose og sæk, men verden skal vide, at jeg forsøger, hah!

Tiden skal ellers gå med at klippe podcast – hvis du vil have lidt viden om kulturlivet i Odense, skal du klart følge den podcast, som jeg laver med en veninde. Du kan finde den lige her. Vi snakker om kulturlivet i Odense og på Fyn og på søndag udkommer næste afsnit. Og der skal lige finjusteres lidt.

Resten af weekenden er fyldt med noget hånd-i-hånd, helt sikkert Den Store Bagedyst (følger I med i det?! Vi gør herhjemme og selvom det føles meget – ikke særlig kulturelt hah – så SKAL vi altså se med. Hvem hepper I på? Jeg er så glad for Marianne – men ingen spoilers, for har ikke set det sidste afsnit tak! Og så er det vist noget med en venneaftale også på søndag. Så weekenden er fyldt med dejlige ting.

Hvad skal I lave? Familiebesøg? Kærestetid? Fest og farver eller sofa og serier?

I hvert fald rigtig skøn weekend derude! 

 

 

5 replies
 1. Jeanette Henriksen
  Jeanette Henriksen says:

  Lyder som en dejlig weekend..
  Vi har været på Egeskov Slot her til aften og se Luminis, såå smukt..
  I morgen skal jeg træne og så har jeg lige en julekalender til min niece som skal laves færdig..
  Så mon ikke det bliver en hyggelig weekend..

  Håber i får en dejlig weekend.. Knus <3

  Reply
 2. VenterPaaVinBlog
  VenterPaaVinBlog says:

  Lige over, lyder til dine planer ikke er værst <3 Min fredag gik med at aflevere gave på bibloteket til "de trængenes jul" og foredrag før aftenvagt, idag står den på kærestehygge ala sofa-style før aftenvagt og i morgen skal jeg til Blokhus Skulpturpark med svigerfamilien ink. spisning i Orangeriet – der skulle være tons af juleboder, fyrværkeri show udover alle de fine sandfigurer, som skulle være spændt op til lir i anledningen af højtiden B-) Det skal nok blive hyggeligt.

  – A

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Virkelig en god ide og meget inspirerende! Vi dyrker også kærestehyggen herhjemme i dag – god vin, lækre snacks og nok en film senere 😀
   Hvor lyder det hyggeligt med Blokhus Skulpturpark – ligger orangeriet i sammenhæng med det?

   Rigtig god fornøjelse i hvert fald.

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *