Ugen der gik | No. 7

God mandag morgen!

Er I friske? Det er jeg. Jeg har en lettere lang dag foran mig både på kontoret hos Kansas City, men også  aften. Jeg skal til Nøgleforum på Lambda i aften, hvor emnet er frivillige. Det glæder jeg mig meget til!

Men for nu; den forgangne uges højdepunkter. 

1

♥ Mandag startede med en tur ind til byen, hvor jeg havde det morgenmøde. 

♥ Jeg nød det smukke septembervejr en smuk morgen, hvor solen virkelig gjorde sin ret, og efteråret var langt væk. Kan du sige Indian-summer i stedet? Nu må efteråret faktisk godt snart komme sådan rigtigt. Jeg kan ikke køre “lag-på-lag” stilen, når det er så varmt!

♥ Husk i øvrigt, at I kan følge med på Snapchat. Der deler jeg også billeder og videoer fra min hverdag. 

2

♥ Både tirsdag og onsdag brugte jeg meget af min tid på universitetet. Det var en lidt ambivalent følelse at være tilbage på Campus. De sidste tre år har jeg læst i Kolding, og pendlet dertil, men min bachelor læste jeg i Odense. Jeg satte mig også på biblioteket tirsdag eftermiddag og arbejdede. Det var nu en ganske inspirerende følelse jeg fik i kroppen. Alle de timer jeg har spenderet derinde med eksamensforberedelse. Det var ganske rart at kunne være der som civil. 

♥ Men grunden jeg var på uni var Student Fair. Kansas City havde en stand til messen, og der var jeg og vores marketingpraktikant afsted sammen begge dage.

♥ Jeg nød også godt af turen på uni med et besøg hos vores alle sammens kapitalistiske kaffehus Starbucks. Om jeg begriber, hvordan jeg gang på gang betaler de ågerpriser de fører sig. Men de har altså formået at brande sig virkelig effektivt, og jeg glæder mig til efterårets Pumkin Spice Latté #basicbitch #omg

♥ Jeg nød dog også godt af en lokal kaffebar. Nelles var nemlig afsted med en lille kaffevogn, hvor de serverede GRATIS kaffe! Gratis sir’ jeg dig. Det måtte vi selvsagt have. 

3

♥ Fredag havde jeg vanen tro fri. Derfor brugte jeg selvfølgelig dagen på at være frivillig hos SPIS! Odense Food Festival. Her satte vi alle mulige meget tunge ting på til weekendens madmarked.   

♥ Og jeg nød igen en smuk septembermorgen. Dem er der nogle stykker af i øjeblikket, og så gælder det bare om at nyde dem!

♥ Vi satte bl.a. op i Rådhushalen, hvor de havde det smukkeste gulv! Og mine beskidte sneakers…  

4

♥ Mellem arbejdet nåede en anden frivillig og jeg lige at spise en is i solen. Det var en virkelig hyggelig stund med et forholdsvis fremmed menneske. Men vi havde været lidt af et arbejdsteam hele dagen, og klikkede bare godt sammen. At nyde en is sammen og snakke om stort og småt var en kærkomment afbræk fra arbejdet. 

♥ Så brugte jeg ellers min weekend på selv at arbejde hos Kansas City. Vi havde et comedyshow lørdag aften, som jeg afviklede. Det gik heldigvis rigtig fint, og da jeg landede hjemme ved ettiden lørdag nat var det med en god følelse i kroppen. 

♥ Søndag brugte vi herhjemme på at sove længe! Det var alligevel tiltrængt efter en lang lørdag aften og nat. Efterfølgende havde jeg det hyggeligste møde med et brand, jeg samarbejder med på bloggen. Jeg havde bedt om et interview med de to seje damer bag virksomheden, og det kommer I til at se mere til herinde. For kvindelige iværksættere – dem skal vi bakke op omkring og sprede det gode ord om!

 

Nu vil jeg hoppe afsted til kontoret og se frem til en lang, men god dag! Må jeres mandag morgen være fyldt med cremede café lattés, minus kø på motorvejen, flinke cyklister, en nærende og smagsfuld morgenmad og en god afspilningsliste til morgenturen! Tjek evt. dette indlæg ud med en playliste jeg lige har lavet. 

2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Avra, gratis kaffe fra Nelles. Det er jo sådan noget, der burde hænge plakater med over alt i byen. Så ville der med garanti have været fuldt hus! 😉

  Du har simpelthen fået så spændende og afvekslende hverdag med det job. Enten det, eller også er du bare vildt god til at fange de gode øjeblikke? Det lyder i hvert fald som om, du har haft en super spændende uge 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ja I know! Vi var også ret begejstret!

   Jeg har i hvert fald næsten aldrig ens dage på kontoret. Dét er ret opløftende, for jeg oplever ingen trivialiteter trods voksenjobbet 😉

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *