Min afspilningsliste for tiden – udvid din musiske horisont

Hold da op. Så gik der altså lige nogle dage uden jeg tjekkede ind her. Livet tog lige styring, og jeg har faktisk ikke siddet foran min computer sådan rigtig før her søndag aften. Det er helt sikkert meget sundt indimellem sådan at koble fra, men jeg har nu savnet mit lille online univers.

Her til aften vil jeg dele et indlæg, hvor I forhåbentlig hører noget musik, I ikke tidligere har hørt.

I kender helt sikkert nogle af numrene, men så er de måske gået i glemmebogen. Andre af numrene kender I formentlig ikke. Det satser jeg i hvert fald på, at I ikke gør. Mest fordi det bl.a. er musik af stadig upcoming kunstnere. Som Benjamin Frances Leftwich, der kommer senere på året og giver koncert på Kansas City.

Han er forholdsvis stor i UK, men mangler endnu at bryde overfladen i DK. Jeg skal afvikle den koncert han afgiver hos os, og det glæder jeg mig vildt til. Jeg tror, det bliver en meget intim oplevelse. Han spiller nemlig noget forholdsvis slow-tempo musik akkompagneret af en smuk guitar og vokal. Og det er jo noget vi damer er RET glade for ikk?

Anyways. Her får I lige lidt musik til øregangene. Jeg har tidligere overvejet at dele lidt flere afspilningslister herinde. Mest fordi jeg de sidste måneder selvsagt har lyttet til noget mere musik end normalen herhjemme! Det kan ikke rigtig undgås, når jeg arbejder på et sted med øvelokaler og Spillested.

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *