Ugen der gik | No. 4

…. Ugen startede for mit vedkommende ud med en lang dag på Kansas City afbrudt af en hurtig afstikker til Rosengårdcentret om eftermiddag. Om aftenen afholdte et drinkskursus for vores frivillige bartendere, og derfor blev nogle af os på kontoret til en lang dag med pizza til aftensmad!

ugen_der_gik_4.1

…. Jeg fortsatte den lange dag med en tirsdag pakket med gode ting. Bl.a. et bloggerevent tirsdag eftermiddag/aften på Privaten her i Odense afholdt af Kompas Kommunikation for Fredsted The. Det får I mere at vide om senere.

…. Jeg trænede kun én gang i den forgange uge. Hvilket er en del mindre end normen!

4.2

…. Grunden til den mindre træning (og hjemmetid generelt) var Kansas City’s festival i Mosen i forbindelse med H.C. Andersen Festival. Jeg var sammen med andre fra Kansas nede og sætte op i Mosen om onsdagen hele dagen. Her havde vi også det første arrangement og jeg var hjemme ved 21.30 tiden.

…. Torsdag og fredag gik det ellers løs med musik fra morgen til sen aften, og jeg var afsted begge dage.

…. Jeg kan især anbefale at høre “For Akia”, som jeg nu har hørt to gange live, og hver gang med et smil på min øregang.

…. Overfor vores scene stod der en lille isbod fra “Jakob & Jakob Icecream”, og da jeg havde sukket efter en is de tidligere dage i varmen, brugte vi fem minutter på at slubre en is i os om fredagen. Haps!

Ugen der gik lets blog some shit odense blogger fra jeanette hardis obbc træning Jakob & Jakob is Nelles Kansas City Munke Mose

…. Meningen var nu også, at jeg skulle være afsted lørdag. Fredag kunne jeg dog mærke en snue komme snigende, og trods jeg havde beredt mig med både masser snotpapir og desinfektionsgel, så måtte jeg se mig slået af en sommerinfluenza og 39,3 grader i feber natten til lørdag. Det er LANG tid siden, jeg har haft så høj feber og været så syg.

…. Lørdag, og til dels søndag, står derfor ret uklar i min hukommelse. Jeg husker en masse te, Casper, der sørgede for mad til både mig og hundepigerne og gåtur til dem også, og ellers en masse timer under dynen i et mørkt soveværelse.

….. Og ja. Bloggen har sgu været nede. Det er slet ikke sikkert det er noget I har bidt mærke i. Jeg har generelt været ret sløv på de sociale medier over weekenden pga sygdom. Der har været noget back-end på bloggen som jeg har fået fikset, men en af de kommende dage kommer der nok til at ske lidt mere. Jeg håber dog ikke, det går ud over bloggens sendetid. Sygdom og tekniske udfordringer har derfor lagt bloggen ned de sidste par dage!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *