Sådan ligger landet

Jeg er stadig syg. I hvert fald måtte jeg bliver hjemme fra arbejde igen i dag. Jeg var ellers taget afsted i går. Det var dumt. Men stædighed og pligtopfyldelse fik snøvlet min trætte krop, i går morges, ud under bruseren og det varme vand, hvor jeg kunne få løsnet godt op i alt forkølelsen.

Jeg fik endda vasket mit hår. Det siger ikke så lidt. Bum Bum!

Men jeg havde ingen appetit til min ellers vanlige morgenkaffe. Jeg fik til gengæld drukket en halv kop te imens hundene blev luftet. Og afsted med mig til kontoret. I et noget langsommere tempo end normalt. Kroppen kunne ikke cykle i tredje gear såre simpelt.

Så jeg så mig overhalet flere gange på cykelstien. Sådan går det når man slasker sin krop afsted stadig med sygdom siddende i den.

Hvilket var rigtig dumt. Ikke nok med, at jeg måske smitter mine kollegaer, så brugte jeg hele eftermiddagen da jeg kom hjem på at sove indtil langt over aftensmadtid. #idioti

Jeg har endda mistet min ellers ubehændige trang til kaffe! Hvad gir’ I mig?! Så er den altså gal.

I dag måtte jeg derfor igen se mig slået af hosten, snot og en krop, der er semivarm og meget uduelig. Det trods et ret spændende møde i dag. Ak. Jeg kan ikke planlægge, hvornår min krop vælger at blive uduelig, og kunne jeg det, ja så var der alligevel aldrig et passende tidspunkt. Som der jo aldrig er til sygdom!

Jeg savner mit normale energiniveau, der byder på lidt mere end aftryk fra min røv i sofaen. Og så savner jeg at blogge. Men mit hoved har været så trykket, at jeg slet ikke har kunne fokusere særlig lang tid af gangen. Hvilket selvfølgelig heller ikke var det bedste udgangspunkt for at tage på kontoret igen i går.

Jeg håber, at en god nats søvn kan gøre underværker, så jeg vil lukke af for nu, og vende stærkt tilbage!

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *