Musik, arbejde og forkølelse.

ØV! Øv, øv, øv. Jeg er blevet forkølet. Jeg vågnede i morges og kunne godt mærke lidt kriller i halsen og noget hoste. I løbet af formiddagen har det taget til og jeg har nu limet en pakke Kleenex fast til min ene hånd.

Jeg nyser, hoster og pudser næste på skift. Og det har jeg OVERHOVEDET ikke tid til disse dage. Som I nok ved, afholder Kansas City en musikfestival i Mosen i forbindelse med H.C. Andersen Festival i Odense. Jeg skal sørge for over, at alt forløber som det skal, at de frivillige er, hvor de skal være og at musikerne møder ind, vores lydprøver forløber som de skal og at de ellers har alt, hvad de skal bruge.

Med andre ord; det dur virkelig ikke at være snotbefængt lige nu! Jeg hanker op i mig selv, og sørger for rigeligt med pudse-næse-papir de næste to dage.

Hvis du mangler et sted at slå røven i sædet i dag og i morgen, så kom forbi Mosen. Vi har en scene lige ved broen over åen. Der er perfekt sommermusik i form af en DJ indtil kl. 15, hvor lydprøverne til bandene starter. De starter show kl. 17.30, og der er god mulighed for at opleve nogle af de seje upcoming musikere fra Odense de næste to aftener.

I går var en succes, og vi priser os lykkelig for, at vejret også er så skønt. Folk er i god stemning, og musikken er perfekt til solskinnet i Mosen.

Nu vil jeg klappe computeren sammen og komme videre i mit program. Jeg skal heldigvis forskønnes lidt inden jeg hopper videre ned i Mosen over frokost! Følg med på Snapchat | Jhardis | eller kom ned og sig hej 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *