Midi-heels kommer til at rule denne sensommer!

Indlægget indeholder affiliatelinks

1 Brune mules || 2 Blomstrede ankelstøvler || 3 Glimmer ankelstøvler || 4 Vævet blomstermønster ankelstøvler || 5 Ponymønster ankelstøvler || 6 Mønstrede flade sko 

Så derfor skal du selvfølgelig være med på trenden allerede nu. Ikke?

Jeg er i hvert fald faldet pladask for denne type sko. Skoen med mediumhælen, der hverken er for lav eller for høj.

Denne højde er perfekt til hverdag. Mit kontorlook skifter meget, men jeg er ret heldig, at vi ikke som sådan har nogle dresscodes vi skal efterleve. Jeg ved at på mange kontorer, (jeg har selv været på nogle af dem tidligere), der må man f.eks. ikke vise hud over knæet, og det bliver altså også set ned på, hvis man tropper op i sine Birkenstock.

Sådan et par har jeg på i dag. Jeg kan da ikke holde andet ud i denne herlige varme. Men ja. Jeg ER klar over, at på nogle kontorer er deres dresscode noget mere omstændelig, end vores nu engang er det. Her er mestedelen tilladt. Indenfor rimelighedens og den intime sfæres grænser selvfølgelig!

Men det betyder nu engang, at ovenstående sko sagtens kan gå an her for mig. Det tænker jeg nu også, de kan på de fleste andre arbejdspladser. Og mediumhælen er ikke kun god på kontoret eller arbejde, men også generelt. Den har en højde, så man kan holde ud at have den på hele dagen, og samtidig få bare lidt højde. De flade sko måtte simpelthen med fordi de er så fine. Og de er skoen, der bekræfter medihælereglen i denne omgang.

Og når man er en bette skid på 165 (det siger mit pas selv!), så betyder et par centimeter fra eller til faktisk ret meget! Derfor aner jeg også mit snit til at bestille et af ovenstående par hjem. Jeg ved bare ikke helt, hvilket par jeg er mest til.

De sølv med glimmer synes jeg er geniale! De ville virkelig give det sidste til ethvert outfit, og selvom metaltendensen bølger lidt op og ned, så er det på vej tilbage i modebilledet igen as we speak. Samtidig er jeg ret også ret lun på modellerne med blomstermønster, som heller aldrig bliver outdatet. Men den er virkelig svær.

Jeg er derudover brændt ret fast på modellerne med ponyprint, som det bliver kaldt i deres beskrivelse. De er edderundelyneme fine, og jeg kunne sagtens se mig selv spadsere efteråret ind med disse på fusserne. De er i øvrigt i ægte læder, og det skal man jo også tage med. Men jeg er nu ikke helt sikker.

Har I en favorit?

Jeg vil hoppe videre i dagens program. Jeg står i Munke Mose hele dagen og lytter til god musik fra vores scene hos Kansas City. Hvis du mangler et sted at flaaaa’ uuu’ i den varme, de har lovet i dag, så kom endelig forbi og benyt samtidig chancen for at høre noget af Odenses up-coming musik. Vi afholder musikfestival de næste tre dage, så der er gode chancer for lidt øreslik! 🙂

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   De er altså også SÅ smukke! Jeg er som sagt selv ret vild med “Pony”-skoene haha!

   Og i øvrigt, så kan alle bære alle slags sko sgu da!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *