Jeg har giga travlt denne uge – her er hvorfor!

Denne uge er crazy shit for mig. Jeg har et tætpakket program. Heldigvis med en masse gode og sjove ting! Som i går, hvor jeg var til bloggerevent på Privaten inviteret af Fredsted The og Kompas Kommunikation. 

Det har jeg tænkt mig at dele mere om en af dagene. Når jeg liiige får sat mig foran min computer igen that iss. 

For tiden flyver hurtigt disse dage, og jeg tror, at ikke kun Casper, men også min computer føler sig en anelse forsømt. Det hele foregår nemlig nærmest på farten denne uge. 

Som mange af jer nok ved, så arbejder jeg hos Kansas City. Og i musikbranchen, der er arbejdstiderne en kende flydende. Som denne uge, hvor vi afholder en musikfestival i forbindelse med H.C. Andersen Festival. 

Vi kommer med en masse fed musik torsdag, fredag og lørdag i Munke Mose. I dag skal vi i Mosen og sætte alt udstyret op, og gøre klar til de næste tre dages intense musikoplevelser. Hvis du ser mig dernede, så kom endelig hen og hils på!

Eller du kan følge med behind-the-scenes på både min Snapchat | jhardis | og min egen Instagram lige her. MEN du kan også følge med på Kansas City’s Instagramprofil lige her. Her kommer jeg bl.a. til at dele billeder og videoer fra vores opsætning i dag. Følg endelig med!

Nu vil jeg hoppe videre i programmet og pakke de sidste ting til en dag i Mosen! Måske vi ses?

1 reply
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Jeg har altså den vildeste respekt for, at du tog ned og trænede i går efter eventet. Hardcore type! Jeg tullede bare hjem på sofaen og satte mig med min bog, haha 🙂

  Det lyder simpelthen så spændende alt sammen. Håber det gør det okay, at være lidt ekstra travl?

  Kæmpe knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *