Ugen der gik | No. 3

…. Jeg startede ugen ud med at have en helt almindelig mandag morgen. Kaffe, morgengrød og luftning af hunde. Ret standard.

…. Jeg trænede, også efter standarden, mandag eftermiddag i OBBC. Det er så skønt at starte ugen med at tæske kroppen igennem og mærke, at man lever.

…. Vi fik mad udefra da vi begge havde haft en lang onsdag. Vi endte med at hente fra en lokal burgerjoint, der måske nok ser en anelse snusket ud udefra, men som laver de bedste burgere! “Don’t judge a book by its cover”, kan virkelig bruges om dette sted. Læs mere i dette indlæg.

ugendergik3.2 blogger fra odense jeanette hardis

…. Jeg trænede dog også onsdag. Det sker som regel, at jeg er afsted tre gange om ugen. Præcis som mit træningsprogram forskriver det.

…. Jeg modtog den fineste taske fra det nye danske mærke norjiin. Den kan du se i dette indlæg. Jeg har haft den hængende på mig lige siden, for den er genial!

…. Fredag havde jeg igen, igen fri fra kontoret. Jeg fik dog alligevel ordnet nogle praktiske ting til lørdagens store fest for alle vores frivillige på Kansas City.

…. Jeg fik samtidig en masse lækre PR’s til træning om fredagen! Kig evt. på min Instagramprofil dedikeret til træning lige her.

…. Fredag brugte jeg også nogle timer i selskab med denne dejlige dame. Vi fik bloggerleget sammen, og tog bl.a. billeder af endnu en af hendes nye kreationer. Som efterhånden må tælle en del! Hun sælger også ud af dem lige her. Jeg er ret glad for de hårbånd hun laver, hvor kvaliteten er høj og pasformen perfekt.

…. Jeg smagte på Olivias Hindbær & Mandeltærte akkompagneret af en cappuccino og godt selskab. Kagen kan anbefales. Generelt er Olivia et godt sted at aflægge visit.

ugendergik3.1

…. Lørdag sov jeg længe. Eller. Så længe som jeg nu engang kan sove. Uanset, hvor sent jeg kommer i seng, så vågner jeg forholdvis tidligt. Jeg tænker, det er min krop, der er vant til at skulle tidligt op til hverdag, og som ikke lige følger med i weekendtiderne. Men planen var at sove lidt længere end normen, for lørdag aften bød nemlig på en sen nat.

…. Kansas City afholdte nemlig fest for alle deres frivillige, og da jeg er frivilligkoordinator, stod jeg for arrangementet. Og for at lukke og slukke ved totiden. Men vi ved alle, at inden man får pakket sammen, ryddet væk, lukket og slukket, så er klokken mange inden man kommer hjem. Jeg endte da også med at lukke mine noget trætte øjne i omkring klokken fire, halvfem søndag morgen.

…. Det trods jeg havde planer om en tidlig søndag morgen med en tur op til byen og kigge på flere blomster med Casper under armen til Blomsterfestival. Vi brugte dog formiddagen under dynen og eftermiddag til Blomsterfestival. Som igen i år er pensionisternes festival! Hurraaaaa!

…. Jeg brugte dog også et par timer i butikker og på at blogge på Baresso. En ganske udmærket søndag.

En noget rolig uge faktisk. Denne uge bliver en del mere pakket. Jeg har både mange timer på job, da Kansas City har festival tre dage i Munke Mose under H.C. Andersen Festival. Og så er jeg inviteret til at bloggerevent i morgen, som jeg glæder mig vildt til. Stay tuned! Og husk at følge med på snappen! Jhardis ♥

2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Pensionist eller ej – blomsterfestivalen var virkelig smuk i år! Jeg kunne slet ikke holde mit kamera i ro, haha. Det holdt virkelig hårdt at blive hjemme, i stedet for at drøne ned i Farvergården og lave kæmpe overtræk for at købe alt hvad de havde til salg 😉

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha det var den! De holder altså vist nok salg nede på havnen i dag skulle det lokke? Fandt i hvert fald et event om det på Facebook 🙂

   Klem

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *