Ugen der gik | No.1

Jeg har i et stykke tid haft lyst til at dele mere herinde. Mere hverdag. Mere liv. Mere personlighed. Det vil jeg bl.a. gøre igennem denne føljeton. Jeg ser dem hos andre bloggere, og nyder altid at læse dem og følge med. Derfor får I nu indlæg, hver mandag, med detaljer fra den foregående uge. Er det noget I vil gide at læse med i? Nu får I det i hvert fald!

Ugen der gik lets blog some shit blogger fra odense

… Jeg startede op igen på arbejde efter to ugers ferie. Det var faktisk ikke så hårdt, som jeg måske havde regnet med. Faktisk var det ret dejligt at komme tilbage til nogle rutiner og have noget at stå op til.

… Jeg havde kaffe med søde Mia på BRØD, hvor vi endelig fik smagt deres hindbærsnitter. Som i alt ret faktisk er hindbærhjerter og ikke snitter. De smagte i øvrigt ret godt! Glasuren er til den søde side, så er man en sukkergris vil de helt sikkert falde i god jord.

… Jeg blev ganske begejstret for Instagrams nye Stories funktionen, hvilket jeg også skrev om her. Omend jeg er lidt usikker på, hvad det betyder for brugen af Instagram. Jeg har det i grunden ganske fint med, at der var forskel på de to medier, og at der var en klar adskillelse imellem dem. Nu er jeg ikke helt sikker mere.. Vi må se.

… Jeg fik trænet mit program igennem igen, igen! Jeg træner i OBBC, og det i øvrigt ofte jeg deler snaps derfra på.. Ja på Snapchat! Find mig under brugernavnet; jhardis. Eller! Find min træningsprofil på Instagram lige her.

… Jeg havde en aftale med Jeanette fra Skønne, hvor jeg fik farvet mine vipper. De er fra naturens side nærmest gennemsigtige. Det samme er mine bryn. Hvis de ikke blev farvet, eller jeg gik med mascara, så ville mit ansigt være ret udtryksløst. Ret sjovt ikk? Faktisk ikke. Jeg får nemlig et meget androgynt udseende, som jeg ikke helt er nede med. Der er INGEN farve i, så jeg er ikke engang nede med den der trend, der florerede på et tidspunkt med helt lyse eller hvide øjenbryn.

ugen der gik blogger fra odense odeneblogger jeanette hardis lets blog some shit blog

… Casper og jeg brugte en aften på sofaen med dynerne, slik og filmen Straight Outta Comptont. Har du ikke set den film, men interesserer dig det mindste for musik, så gør det. Jeg blev meget overrasket, og lærte en masse. Filmen er nemlig baseret på virkelige hændelser, og produceret af ingen andre end mr. Ice Cube himself.

… Så har jeg også fået mine to hunde hjem, efter de har været på ferie hos mine forældre. Det er de indimellem når vi har periode, hvor vi har travlt. Så passer mine forældre dem altid, og jeg ved, at de har det fantastisk hos dem. Men det er nu dejligt, at de er hjemme igen hos os. Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden hunde, og til sidst savnede jeg dem også. Læs evt. mere om dem i dette indlæg.

… Jeg holdte fri fredag, hvor jeg fik trænet igen, og ellers ordnet en masse praktiske sager i lejligheden. Det er noget, jeg skal lære nu, hvor jeg arbejder. At planlægge alle de praktiske ting, så de ikke hober sig op herhjemme. Nogle gode råd til det? Indtil nu bruger jeg nemlig ofte mine fridage på at være praktisk gris, men i virkeligheden kunne det være dejligt med en plan i løbet af ugen for det. Så det hele ikke skal klares af én omgang. #firstworldsproblems

… Søndag prøvede en veninde og jeg at få gratis sushi fra det nye sted Seaweed, der er åbnet i  Brandts. Det skulle dog vise sig værende noget af en udfordring, da halvdelen af Odense havde fået den samme idé. Vi droppede det til sidst og må have deres mad til gode til en anden gang. Til gengæld hoppede vi forbi Umashi, hvor min veninde benyttede sig af deres altid gode frokostilbud. Det er værd at tjekke ud!

Og nu er det mandag, og jeg er startet på 2. uge efter min ferie. Husk, at I kan følge med på snappen | Jhardis | her deler jeg en masse gøjl. Og det ved vi jo alle sammen er vigtigt at følge med i!

4 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Jaaa, jeg elsker opsamlinger! Læser dem altid gladeligt på enhver blog, så hurra for tilføjelse her 😀

  Du er da ellers noget godt omkring på herlighedsskalaen i den forgangne uge – ret sejt af en netop-tilbagevendt-fra-ferie-uge. Tror jeg vil overtale min veninde til, at vi slår et smut forbi BRØD i morgen. So good 😉

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Dét er jeg glad for at læse Lisbeth! Jeg er også selv ret glad for det hos andre, men det er aldrig til at vide, om det falder i god jord 😀

   Kan man få stress af overload på herlighed? Haha. For jeg tror snart, jeg er der!

   Du MÅ forbi BRØD med din veninde! Det er simpelthen så lækkert derinde.

   Klem!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *