Sådan ser mine hverdagsrutiner ud | og jeg elsker dem sgu

Jeg tænkte det kunne være en sjov ting at dele en lille oversigt over en normal hverdag for mig herinde. Jeg vil på et tidspunkt også meget gerne uddybe, hvad det egentlig er, jeg laver til daglig hos Kansas City. Jeg har nemlig ret mange hatte på, og fungerer med lidt forskellige titler på kontoret. Hvis I følger med på snapchat, (jhardis), kunne i blandt andet se, at jeg i går afholdte møde for mange af vores frivillige. Jeg er nemlig også frivilligkoordinator for de frivillige hos Kansas City.

Men nu vil jeg prøve at dele, hvordan en nogenlunde almindelig hverdag ser ud for mig nu. Den er nemlig noget anderledes fra da jeg var studerende og på dagpenge. En god måde at tage jer med igennem en hverdag på, tænkte jeg var visuelt, som I kan se herunder.

12 3

Jeg har i gennemsnit 30 timer om ugen hos Kansas City, og en helt normal hverdag ser ud som foroven. Jeg fordeler gerne mine 30 timer på ugens første fire dage. Jeg kommer dog til at have rigtig (!) mange arrangementer dette efterår, hvor jeg er ansvarlig under afviklingen. Vores arrangementer er som regel koncerter, der som essens er placeret i weekenden. Derfor vil mine uger her fra om ca. en måned, se lidt anderledes ud.

Men på en normal hverdag står jeg normalt op mellem 6.30-7.30. Jeg forsøger så vidt som muligt at møde tidligt, og dermed også gå tidligere. Mine mødetider er i øvrigt nogle jeg selv er meget herre over. Jeg har, som tidligere skrevet, nogle tider, hvor kontoret er åbent for vores musikere, og her skal jeg helst være på kontoret. Men timerne herudover, planlægger jeg selv. Jeg har altså ofte en meget fleksibel hverdag, og jeg er derfor selv ansvarlig for at få afholdt mine timer. Eller omvendt holde fri 😉

Efter de ordinære badeværelsesrutiner samt morgenmad og kaffe, bliver mine to hunde luftet. Herefter cykler jeg som regel på arbejde. Jeg har 4,8 km hver vej (og ja – jeg har målt haha!), og så længe det ikke står ned i lårtykke regnstråler, så kan jeg sagtens cykle. Jeg har endnu ikke afprøvet busruten, men mon ikke det bliver en en begivenhed her til vinter?

Normalt møder jeg mellem kl. 8-9. Jeg elsker at sove længe, men er faktisk primært et A-menneske, og nyder de tidlige timer på dagen. Derfor starter jeg som regel min arbejdsdag i dette tidsrum.

Omkring kl. 12.00 spiser vi samlet frokost på kontoret. Vi har en frokostordning, så jeg smørrer aldrig madpakke, hvilket virkelig er en tidssparer! Vi plejer som regel at spise en klassisk madpakkeløsning i form af lune deler, rugbrød og diverse pålæg, men uden madpakkelugten, og de slatne leverpostejsmadder.

Ofte cykler jeg ned og træner efter arbejde. Jeg træner som regel tre gange om ugen, og dette sker enten inden eller efter aftensmad. Ofte også i weekenden.

Når jeg kommer hjem igen, skal hundene gåes med. Nogle dage er Casper hjemme i løbet af dagen, (han er gymnasielærer), og de er derfor ikke særlig meget alene. Om eftermiddagen er det ofte en hurtig tur, mens turen om aftenen bliver lidt længere. Og så bliver de mange dage også luftet i løbet af dagen. Tegningen er i øvrigt tegnet af hende her. Hun er skide dygtig, og det er også hende, der har skabt min header ♥

Jeg er ikke den store akrobat i køkkenet, og det er som regel Casper, der kreerer og er kreativ derude. På det sidste har jeg dog vovet mig mere og mere derud, og det tror jeg både Casper og jeg er glade for. Han står nemlig ellers alene derude, og jeg vil gerne blive bedre til at lave mad!

Efter mad går aftenerne tit med at gøre blogindlæg klar, gå en ekstra lang tur med hundene, se en film eller slet og ret bare slappe af! Det skal også til.

Dernæst: sleep & repeat!

Og tadaaa! En helt normal hverdag med rutiner. Som jeg i øvrigt er ret meget fan af. Det har nok også noget at sige, at min hverdag er noget jeg i stor stil selv er herre over. Når jeg selv planlægger rutinere, så er de slet ikke så slemme nemlig 😉

4 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ih det er jeg glad for Line! Jeg holder også selv af denne slags indlæg hos andre bloggere, men har først nu fået lavet mit eget! Typisk!

   Klem!

   Reply
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Det hænger nok sammen med det der med at være kvinde og elske lister og alt det der, men der er bare noget super rart over sådan nogle rutiner. Jeg føler mig i hvert fald meget mere produktiv, hvis jeg følger en form for retningslinjer. Og det er jo lige før, jeg helt får lyst til at stå tidligt op af at kigge på dit lille skema her, haha. Uanset hvor meget jeg nyder min marathonferie, så glæder jeg mig i hvert fald også til at få lidt hverdag og rutiner igen, når vi runder den første 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ja jeg er også en sucker overfor lister og organisering! Og rutiner ikke mindst. Det gør mig også mere produktiv at have planer og være gang.

   Håber du nyder ferien udenlands lige nu! Vejret herhjemme er i hvert fald ikke noget at råbe hurra for.

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *