Sveder I også lårene af?

Phew det er varmt disse dage hva’? Jeg sidder lige NU på Baresso inde på Odenses gågade. Jeg har haft en ægte bloggersøndag, hvor jeg mødtes med denne søde dame for at skyde billeder og nyde en kop KOLD kaffe sammen. Alt imens mundtøjet selvfølgelig kørte på os begge om Instagram, billederedigering, blogge, collager og aaaalt muligt andet bloggerdamer begejstres voldsomt over!

Det er nu herligt at kunne mødes med andre ligesindede, der ligesom jeg, ikke har kvaler ved at stille sig op i Munke Mose og knipse billeder af hinanden. Det kommer ligesom helt naturligt når man befinder sig flere bloggere i samme nærvær. Ganske belejligt.

I dag er dagen således endt med at blive tilbragt i Mosen, hvor Sabina og jeg fik skudt billeder efterfulgt af kølige timer på kaffebar. Hvilken søndag!

Første uge af min ferie fra arbejde er nu fløjet afsted, og jeg fatter slet ikke, at tiden overhovedet kan gå så hurtigt. Ligeså hurtigt en isvaffel forsvinder imellem mine hænder, ligeså hurtigt er tiden den seneste uge gået. Men det er vel det klassiske paradoks – at tiden går alt for hurtigt, selvom man forsøger at strække den så langt ud, som jeg har forsøgt at strække min kolde iskaffe her på bordet.

Min første uge ferie har indeholdt masser hygge hjemme i lejligheden, hvor den har stået på LANGE morgener. Men faktisk også en overnatning hos en veninde, hvor hun med alt sin magt forsøgte at få mit trætte hoved til at se hele Sound of Music. Det lykkedes ikke, så jeg fik i stedet DVD’en med hjem for at se den færdig. Det er jo en klassiker. Som jeg desværre ikke endnu har set det hele af! Ups. Det må ske i aften!

Jeg har også trænet ret meget denne uge. Du kan faktisk følge min træning lidt mere på min separate Instagramprofil, hvor jeg samler mine træningsopslag. På den måde har jeg en profil, hvor alle mine videoer er samlet, og dem bruger jeg til at se, hvordan jeg udvikler mig på træningsfronten. Det er ganske smart. Find profilen lige her. Jeg lægger som regel styrkeløftvideoer ud, men også billeder. Det er nogle meget anderledes billeder og videoer, jeg lægger op på denne profil, så derfor er den altså separat fra min ellers mere æstetiske profil, hah! I må endelig ikke lade jer afskrække, men i og med jeg træner meget styrkeløftpræget, er det formentlig en lidt anden side af mig, der ligger til skue på lige denne profil. Er træningsindlæg noget I kunne tænke jer mere af herinde? Tips og tricks til træning? Så må I endelig lige smide en kommentar!

Ugen er også gået med et besøg hos Olivia Le Merché som virkelig er et besøg værd! Her fik en veninde og jeg en blandet salat til den nette sum af 49,-. Det var sgu både billigt og lækkert! Jeg fik en vegetarisk salat, men man bestemmer helt selv, hvad man vil have i sin salat. Portionen er endda så stor, at jeg måtte give fortabt og tage resten med hjem for at spise videre om aftenen!

Så har jeg selvfølgelig brugt en del tid i baghaven, hvor solen er blevet nydt til fulde! Hvilket jeg også tror, jeg vil gøre nu! Så adieu! Jeg håber I selv nyder denne søndag eftermiddag – sved mellem lårene eller ej!

5 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Jeg synes nok det var jer to sprøde damer, jeg spottede nede i Mosen. Fik en ubærlig lyst til at gå hjem og skifte til noget mere elegant, men det virkede alligevel lettere fjollet, når nu planen trods alt bare var at svede i solen 😉

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
 2. Karoline Mathilde
  Karoline Mathilde says:

  Olivia Le Merché ville være nok grund til, at jeg skulle flytte til Odense. Næste gang du kigger forbi, vil du så ikke høre, om de ikke kommer til Aarhus? Vi har brug for dem.

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg er sikker på, de hellere end gerne ville slå sig ned i dejlige Aarhus! Har I ikke lignende steder? Jeg synes ellers Aarhus er sådan en skøn by rent gastronomisk. Men det er måske bare fordi man er bedre til at udforske andre byer end sin egen? For to år siden var jeg i tre måneders praktisk i Aarhus, og synes ellers i havde så mange fine steder!

   Med det sagt så ER Olivia Le Merché et skønt sted, og faktisk næsten en flyttegrund værdig 😉

   Reply
   • Karoline Mathilde
    Karoline Mathilde says:

    Jeg skulle i hvert fald nok sørge for en varm velkomst. 😉
    Og JO, Aarhus er efterhånden kommet virkelig fint med på madfronten, men man kan ikke få salater a la Olivia Le Merché. Enten kan man købe en kedelig icebergsalat med dåsemajs, eller også er det ‘sunde’ salater med et eller andet label – glutenfrit, laktosefrit, proteinrigt, you name it. På Olivia Le Merché virker det bare, som om det er smagen, som er i højsædet uden noget pjat.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *