SÅDAN UNDGÅR DU AT BLIVE SPIST AF MYG – de små sataner!

Produktet Mygfri blev modtaget som gave

For et par uger siden fik jeg en pressepakke ind ad døren. Det hænder indimellem, og de bliver altid taget imod med store arme her på matriklen. Især når de indeholder noget, jeg rent faktisk kan bruge. Og det gjorde den i dén grad!

Det var nemlig en ‘skrid-myg-spray’, og det er, som vi alle ved lige oppe over i øjeblikket med de små sataner. For der er sgu ikke noget som helst positivt ved myg. De skulle skride tilbage til, hvor de kom fra. Hvor end det forfærdelige sted er.

Odense Blogger Jeanette Hardis Let's blog some shit Mygfri Gittepr Pr sommer myggespray Odense Blogger Jeanette Hardis Let's blog some shit Mygfri Gittepr Pr sommer myggespray

Nogle siger, at myg hænger mere ud ved bestemte mennesker end andre. At de har smagspræferencer indenfor deres gastronomiske udskejelser. Jeg har dog samtidig hørt, at det ikke skulle have noget på sig, men det er en kendt faktor, at vi som mennesker udskiller forskellelige feromoner, så måske der alligevel er noget om snakken. Nogle gange bliver jeg mere angrebet end andre. Heldigvis aldrig SÅ slemt, og jeg reagerer heller ikke alt for dumt. Lidt kløen og jeg hæver lidt. Irriterende, men ikke uudholdeligt.

Casper på den anden side har reageret rigtig dumt på myggestikkene. Det driver ham ofte til vanvid, fordi det klør forfærdeligt meget. Så han var også ret begejstret over denne spray. Derfor skulle den selvfølgelig testes!

Odense Blogger Jeanette Hardis Let's blog some shit Mygfri Gittepr Pr sommer myggesprayOdense Blogger Jeanette Hardis Let's blog some shit Mygfri Gittepr Pr sommer myggespray

Hvilket bedre sted end når vi går tur med hundene om aftenen i den nærliggende skov her, eller når vi sidder i haven om aftenen? Vi bruger meget af vores tid udenfor netop med hundene, og det er især efter sådanne stunder vi har fundet os selv fyldt med små, kløende buler på ben og arme. Så de sidste par uger har vi sprøjtet os til med Mygfri! Og det har faktisk været ganske fint.

Mygfri dufter nemlig ret godt skulle jeg hilse at sige. Af lavendel. Og jeg ELSKR lavendel. Det er en af de bedste dufte jeg ved. Jeg har i lang tid haft en lavendelolie stående på nattebordet og snust lidt ind, inden jeg skulle sove. Det giver nemlig en beroligende effekt, og især i stressende perioder er det en god ting. Bare et lille ekstra tip herfra.

Anyways. Vi har nu brugt Mygfri det sidste stykke tid, og den endelig test stod den anden dag med  mange timer udenfor med både grill og bål. Og den virker altså. Det burde den nu også. For den indeholder et kemisk middel, DEET, som de er meget begejstret for i Sverige. Men som indtil nu ikke har kunne fåes i Danmark. Det på trods af at være et af de mest brugte myggefrimidler i hele verden! Så der er altså noget om snakken.

Lige nu er Mygfri det eneste produkt på det danske marked, der indeholder DEET. Sprayen kan købes på apoteket, og mon ikke det også kan findes snart i Matas og deslige. Det kan i hvert fald anbefales herfra. Især, hvis det bliver akkompagneret af en kold rosé og Mads og Monopolet i ørene som jeg gjorde den anden aften. Ahh. Sommeraftener ♥ Uden myg!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *