Sådan holder jeg mine negle pæne – på både tæer og hænder!

Så gik der endnu en feriedag. Vupti. De går sgu hurtig de sataner. Men i dag har jeg i det mindste slappet af. Uden at stresse alt for meget over at SKULLE slappe af, hah!

Og så vil jeg her til aften dele et lille tip med jer. Nemlig hvordan jeg holder mine negle og hænder pæne 24/7. Det er faktisk ikke så svært, og det kræver minimal vedligeholdelse. Den hemmelige ingrediens til at have smukke, velplejede og skinnende negle hele tiden er såre simpel. Shellac!

Jeg ELSKER det stads! Og jo – neglelak har ikke gjort nogen fortræd næ. Men shellac det er altså fantastisk. Jeg kan ikke beskrive min begejstring nok for denne måde at holde sine negle på.

For de af jer, der ikke ved, hvad shellac er, så er det en slags fusion imellem almindelig neglelak og gel. Men uden ‘fake’-effekten jeg godt kan få vibes af fra gelenegle (been there, done that. Ain’t going back!). Fred til alle, der bøjer sig i støvet for gelenegle. Jeg er bare ikke (mere) en af dem.

Nu er min store neglekærlighed shellac. Det er utrolig nemt at holde. Du skal blot bruge lidt neglebåndsolie hver dag. Hvilket vi i grunden burde bruge alligevel. Og det gør vi også. Ikke?

Det er i hvert fald super sundt for neglene. Og det samme har jeg oplevet shellac er. Mine negle bliver markant stærkere af at have shellac på. Simpelthen fordi det giver et beskyttende lag ovenpå mine, indrømmet, let-knækkende-negle. Hvis du får lavet shellac et professionelt sted, og de bruger CND-produkter, så er du sikret en god oplevelse.

Skønne Jeanette Hardis shellac odense blogger negle roser munke mose lets blog some shit

Jeg får lavet mine negle hos Jeanette, der har klinik Skønne. Hun lukker desværre klinikken om en måned, men jeg ved, at hun indtil da har tilbud på shellac til hænder og fødder til en meget favorabel pris. Følg hende evt. på Instragram her eller Facebook her. Der deler hun, hvis hun har fået ledige tider, gode tilbud og meget andet. Fordi hun lukker klinikken ved jeg, at hun har MANGE gode tilbud her den sidste måned. Og jeg tror også, jeg lige skal nå at have en gang shellac til inden hun lukker lokalerne helt.

Skønne Jeanette Hardis shellac odense blogger negle roser munke mose lets blog some shit Skønne Jeanette Hardis shellac odense blogger negle roser munke mose lets blog some shit{ Jeg valgte i denne omgang farven ‘Ox Blood’. Det er en rødbrun farve, der minder mig meget om Chanels klassiske Rouge Noir. Som er en yndet farve på neglene i blogland 😉 }

Hvis du er bange for at sidde tilbage med negle, der bliver ødelagte, kan jeg forsikre dig om, det ikke er tilfældet hos Jeanette. De gange jeg har skulle have en ‘pause’ fra shellac, har jeg altid fået Jeanette til at aftage min shellac, og mine negle er så fine når jeg går fra klinikken igen. Det er til gengæld noget jeg vil råde dig til, hvis du vil prøve shellac – at få en professionel til at aftage det. På den måde er du sikker på, dine negle i hvert fald ikke bliver skadet af det.

Min shellac holder godt og vel 14 dage plus/minus. Jeg ved, at andres shellac holder op til tre uger. Jeg tror det har meget med brugen af ens negle at gøre, og om man er god til at passe lidt på dem. F.eks. bruge neglebåndsolie hver dag. Jeg træner desuden med håndvægte og stænger, og her kan neglene og fingrene også godt være udsatte. Min shellac holder dog pisse godt også igennem det.

Så jeg kan på det varmeste anbefale en sådan omgang. Det er min bedste måde til at holde mine negle pæne på!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *