Slut, prut finale!

Nu er den ferie vist sevet heeelt ud. Jeg kan ikke trække den længere. I morgen starter jeg på arbejde igen efter 14 fantastiske, sove længe, træne i timevis, læse bøger, besøge forældre, tænke på familie, kaffedates med veninder, sleepover og en hel (!) sæson Game of Thrones på en aften/nat-feriedage!

Jeg har virkelig fået klemt det allersidste luft ud af ballonen de her 14 dage. På trods af min stress over at skulle nå at slappe af, så har denne ferie været helt fantastisk.

Vi har ikke været ude at rejse hen over sommeren. Til dels fordi vi var afsted i påsken i halvanden uge, til dels fordi ingen af os, Casper eller jeg, vidste, hvor vi stod henne mht. dagpenge eller job denne sommer. Så det har været 14 skønne dage lige her i Odense.

Ferien har budt på mange gode oplevelser. Bl.a. en bloggerdate med hende her, en sleepover hos en god veninde og solskinsslikning i egen have.

I torsdag legede jeg virkelig turist i egen by, da jeg havde besøg fra Sjælland, og viste Odense frem i alt dens pomp og pragt. Vejret var nemlig virkelig med os, og vi slog bl.a. et smut forbi både Riceteria til morgenmad, samt Mammas til en panini med meatballs. Som i øvrigt er to die for! Hvis du ikke har haft smagsløgene i deres paninier, (der er perfekte at hapse under armen og tage med i Munke Mose og indtage i herligt vejr som vi gjorde), så kom for pokker i omdrejninger.

Men ja. Ferien er slut for mit vedkommende, og jeg er tilbage på pinden igen i morgen. Hvilket jeg ser ganske frem til. Jeg er sikker på, at der venter mig en KÆMPE bunke emails (jeg har skimtet dem en liiille smule), samt en masse opgaver jeg allerede har listet op. Såååeh den ferie blev hurtig brugt, og hverdagen vender atter tilbage.

Det tager jeg nu imod med åbne arme, for jeg elsker mit job. Jeg har været hos Kansas City i to måneder i morgen, hvoraf de 14 dage har været ferie. Så nu vil jeg faktisk gerne tilbage igen, og komme dybere ned i rutinerne derude. Jeg påtænker deraf også et indlæg snart, hvori jeg uddyber mine funktioner. Jeg har fået et par spørgsmål om, hvad PRÆCIST det er jeg laver, hah. Og det vil jeg da mægtig gerne oplyse om. Jeg har bare lige SELV skulle have styr på den del.

Men kommer tid, kommer råd, og nu er jeg efterhånden ved at været inde i grundtrinene, at jeg snart godt kan fortælle lidt mere ♥

 

2 replies
 1. Celia
  Celia says:

  Det lyder som en rigtig skøn ferie, men jeg kan godt forstå, at du ser frem til at komme tilbage på dit nye arbejde! 🙂 Det er spændende!

  Åhhh, Mamma’s paninis! MUMS. Jeg brugte godt nok mange af mine hårdttjente penge som barnepige netop på de lækre paninis som teen i go’e gamle O. <3 Ih, spis lige en halv nummer 7 (mener jeg, det var!) for mig engang! 😉

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der er begejstret! Hvad er der i en 7’er 😉 For så vil jeg da få smagsløgene i omdrejninger igen!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *