OOTD// STIGE Ø

IMG_8279


Dagen i dag har stået på træning, diverse ad hoc opgaver (dvs. opvask, gåtur med hunde og let rengøring), og en cykeltur til Stige ø. Jeg havde simpelthen en craving efter en kold cola light. Sådan rigtig kold med dugdråber ned ad siden, og den præcis rette mængde brus. Så vi slog to fluer med et smæk, og cyklede forbi Rema på vej ud til, hvad jeg forstår nogle kalder, Odensens Amager Fælled. Så kunne vi både nyde det smukke eftermiddagsvejr, tage billeder OG få en cola på vejen! Jeg fik en kølig cola fra montren, i en brugt plastikflaske med skrammer og med brus, der føltes på min tunge som jeg forestiller mig en let brise føles i håret i Sahara. I det mindste var vejret godt.


IMG_8289 IMG_8299 IMG_8304 IMG_8313 IMG_8344


Og ja – jeg havde sgu hæle på! Også på cyklen! Jeg føler mig ret “damet” og lidt for fin med hæle sådan en helt almindelig torsdag. Men jeg vil sgu gerne være typen, der går med hæle til hverdag. Ikke at jeg vil begynde at fornægte mine sneaks! Men jeg er en ret lille pige, så lidt hæle nu og da vil sikkert ikke skade på min storhedsvanvid.
Nu vil jeg hjælpe Casper med at sætte en dej over (hææ), for der er nemlig én herhjemme i huset, der har fødselsdag i morgen (mig!), så vi skal have hjemmebag til morgenmad! Mums! Kan I have en god lille-fredag derude.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *