NEM MÅDE AT JULEPYNTE PÅ

December (og januar for den sags skyld) er som et stort sort hul fyldt med eksaminer. Jeg kan forsøge at undgå det sorte hul, men det suger mig ind uanset hvad og i stedet for at stritte i imod kan jeg ligeså godt bare indse, at jeg ikke kan smutte forbi det. Men nogle stjerner når jeg alligevel at nyde på min vej igennem det sorte hul. Her taler jeg især om  julestjerner. Jeg har nemlig forsøgt at få pyntet lejligheden op inden min tur igennem det sorte hul startede, så jeg kan nyde julestjernerne i de få ledige stunder der nu er.IMG_7066I år er jeg blevet inspireret af rionet til julepynten. Jeg har fået klippet et stykke rionet ud i den størrelse jeg ville. Nettet har jeg derefter hængt i loftet i to kroge og er ellers gået amok med julekugler, hjerter og klokker som pynt. Jeg har holdt tonerne i rød og guld i år.

IMG_7064 IMG_7067 IMG_7074 Jeg synes, at det ser super godt ud og er en god måde at få brugt sit pynt på, hvis man ikke har et juletræ stående indenfor.

Pynter du op her til jul? Eller har kalenderlys eller adventskrans?

2 replies
 1. Stine
  Stine says:

  Det ser virkelig fint og hyggeligt ud. Jeg kan godt lide når julepynten er traditionel, og det er helt sikkert en fin måde at blande det traditionelle (julekugler og hjerter) med noget moderne (rionet / metal)..

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tak Stine 🙂 Jeg er også rigtig glad for den traditionelle rød/hvide jul, men synes netop også, at den godt kan spices op uden, at man går (alt for meget) på kompromis med traditionerne 🙂

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *