7th HEAVEN

Så kom listen her igen. 7 gode ting, der er hændt i løbet af ugen. Husker du at huske de gode ting, der giver lidt lys i den mørke tid?

  1. Da jeg hængte vores julestjerne op i vinduet, og den nu lyser op ligeså snart mørket falder på. Dvs 20 ud af døgnets 24 timer
  2. Julens første honningkagehjerte <3
  3. At være hjemme hos mine forældre i halvanden dag og bare være… hjemme.
  4. En weekend, hvor planerne er nogen jeg helt selv bestemmer og bare kan lave om, hvis jeg hellere vil noget andet. Som f.eks. at ….sove længe…Eller nyse (dynerne kaldte desværre efter en uge med så meget snot i krydderen, at en hel børnehave ville have været misundelig over alle de ærmer jeg kunne have tilsnottet!)
  5. Hjemmebagte croissanter med rejefyld! WTF! Har jeg aldrig troet, at jeg kunne lide, men der tog jeg vist grueligt fejl! Mums!
  6. Julemarked i Odense. Så bliver det altså ikke hyggeligere. Masser af små boder med alskens julespise, pynt og nips, dampende gløgg og varme ævleskiver.
  7. Adventsgaver fra både Svigerne og en dejlig veninde! Juhhuu! Så bliver jeg altså hurtigt 7 år igen og kan næsten ikke vente med at gå i seng lørdag aften, så det kan blive søndag morgen!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *