NÅR JEG LÆSER FOR SJOV

Ville jeg ønske, at det oftere var sådanne slags blade som dem her jeg læser.

IMG_5828

IMG_5830

IMG_5832

Men når man studerer læser man MEGET! Og jeg finder ofte mig selv henslængt til sofaen foran tv’et, end med et blad eller en bog i hånden når jeg endelig har fri. Det er super ærgerligt, for jeg er faktisk ellers en læsehest. Det træk har jeg helt klart efter min far, der sluger bøger som var de slik. Nu har jeg efterhånden haft fri fra studiet en måned, og kan mærke at trangen til at læse andet end studierelateret er ved at indfinde sig. Disse to blade købte jeg under min tur til London i April – så er det vist også på tide, at de bliver læst lidt i! Elsker at købe udenlandske blade når jeg rejser. Under min London tur, var tiden der bare virkelig ikke til at ligge og læse. Der blev til gengæld shoppet! Jeg tror dog, at jeg vil forsøge at nå i bund med disse to magasiner, og evt. begynde på en vaskeægte bog. Nogle gode bud på, hvad jeg kunne starte med? Jeg er både til krimier, fantasy og romantik. Med fantasy mener jeg Harry Potter – de bøger har jeg slugt et par gange. Har I nogle bøger I er ved at sluge her under sommeren?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *