HVOR JEG HAR HJEMME

 

Ja hvor har jeg hjemme. Indtil for en uge siden var det i en lille to-værelses lejlighed tæt på Odense gågade. Faktisk kun 10 min væk fra Lagkagehuset. Men nu er jeg flyttet. Eller. VI er flyttet. For det er med Kærestemanden at flytningen er sket. Vi boede nu også sammen i den lille to-værelses. Men nogle gange blev jeg i tvivl om vi var flygtninge, med alle de ting der var stuvet sammen på de to små rum. Eller måske potentielle deltagere i det der program om samlere? Vores egen konklusion var ganske enkel: Lejligheden var ikke stor nok til os begge. Eller til vores to hundebasser. Så jagten gik ind på et større hjem. Men boligmarkedet i Odense er ikke for tøsepiger. Slet ikke for tøsepiger med to hunde. Næ hunde hører ikke hjemme i de fine bygninger. Bahh siger jeg bare. Men nuvel. Udsigten har derfor været rimelig lang mht. ny bolig. Indtil en onsdag for knapt to måneder siden. Hvor jeg sad og arbejde på  min praktik, og min telefon begyndte at lyse. Den ville informere mig om, at der altså skete vigtige ting. Min søster havde sendt et link til Lejligheden fra Heaven. To store værelser, et fint køkken og et dejligt badeværelse. En delehave og bedst af alt; man måtte have hunde! Kærestemanden fik straks et link og torsdag til fremvisningen gav vi hånd med udlejer på, at vi var de nye lejere! Nu sidder jeg så her, og skal finde ud af mit nye hjem. Jeg har masser tanker om dette, og dette indlæg bliver ikke det eneste omhandlende lige dette emne. Men lige nu kalder Kærestemanden. Der er film med Clint Eastwood. Så for nu vil jeg smutte. Ind til, hvor jeg hvert fald ved, at jeg har hjemme. Ind til ham.

2014-08-05 07.56.33

Billedet er btw fra en tidlig morgen. Måske den første morgen efter den første nat i vores nye hjem. Jeg nød en morgenkaffe inden min dag med arbejde begyndte. Jeg elsker de bukser. Hav en rigtig god uge derude!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *