DIY MARBLE MAC

Jeg har en MacBook. Surprise – ligesom alle andre, der hyper omkring Apples produkter. Jeg har faktisk for nyligt skiftet min iphone ud med en HTC One – og elsker min nye telefon. Men dette indlæg skulle slet ikke handle om min telefon, men om, hvordan du camouflere din computer. Nærmere bestemt, hvordan du får en computer af vaske ægte marmor! Jeps du! Marmor! Det hotteste hotte lige nu indenfor ALT vist nok. Hvis man kunne få mad med marmor effekt, var der sikkert lavet det. Jeg valgte derfor for et par måneder siden at forvandle min Mac til en MarbleBook (vist ligesom halvdelen af blogland!). Hvis jeg skal sige det selv, så synes jeg at det lykkedes ret godt. Er vild med, at min MacBook nu ligner en marmorsten.


IMG_5824

IMG_5826

IMG_5829

Det var ret nemt så her kommer en guide:

1. Tag i et byggecenter, f.eks. XL-byg som mig og køb en rulle selvklæbende folie med marmorprint.

2. Klip det ud så det passer til låget på din computer.

3. Klister det på så det ikke får luftbobler.

4. Nyd din nye marmor computer!

Tadah! Så nemt var det! Jeg gav ca. 45 kr for en rulle folie, hvor der var 5 meter vist nok. Mere end rigeligt til masser andre DIY-projekter med marmor. God fornøjelse!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *