Interiørdetaljer fra soveværelset

Med tanke på, at jeg rent fagligt har beskæftiget mig meget med design, så er der ikke så meget af det herinde på siden. Det er egentlig lidt ærgerligt, for jeg har brugt mange timer på at læse om og arbejde med, hvad der nok vil betegnes som klassisk design i form af møbeldesign og interiør. Og jeg har været rigtig glad for det.

Jeg udgav tidligere på året dette indlæg, hvor jeg tipper om årets tendenser indenfor boligindretning. Og det indlæg er vel lidt hen ad snak om design. I hvert fald hvad angår det håndgribelige design. For det er sådan med min uddannelse som Designleder, at design for mig består af virkelig mange elementer og begrebet design er ikke lige sådan at definere. Måske en dybere udredning af min uddannelse og forståelse af, hvad design egentlig er, vil gøre godt herinde også. (Note til selv: skriv indlæg om uddannelse).  

Anyways… Dette indlæg er i hvert fald derhenad. Jeg tænkte, at jeg ville vise nogle close up detaljer af de ting, vi omgiver os med i vores soveværelse herhjemme.

Det fik jeg mest af alt lyst til fordi, jeg lige har omrokeret i vores soveværelse. Det var den nemmeste omrokering i verden. Jeg har nemlig bare flyttet vores seng. Den stod tidligere, så vi kun kunne komme til fra én side og fra fodenden, men nu står den, så begge sider og fodenden er fri. Det er virkelig dejligt, og jeg fatter ikke, hvorfor vi har været så lang tid om at afprøve denne indretningsmodel. Bedre sent end aldrig vel? 

sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-19
Over to hylder på den ene væg hænger der denne fine lyskæde. Den er på batteri, og efterlader derfor ingen dum (og grim) ledning. Jeg ved i øvrigt ikke lige, hvad der sker for HAY-hånden. Om den lige fik et anfald inden disse billeder blev taget, eller bare har brækket den ene finger… 

sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-16 sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-17 sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-14 sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-15

Disse to illustrationer er af kunstneren ToritoMalo. Første gang jeg så hvalen faldt jeg pladask (get it?) for den. Den passer perfekt ind i soveværelset, hvor fyrtårnet lyser op så fint. Teksten ved siden af er ligeledes absolut ideel til et soveværelse. Jeg mener… Start wasting time. Det er perfekt til et rum, hvor dynerne nogle gange lokker mere end pligterne, og hvor man liiiige kan snooze alarmen fem minutter længere om morgenen. 

sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-12
Ovenstående illustration er af kunstneren Minimalistic Mess. Hun har også tegnet min header, og er så dygtig, at det halve havde været rigeligt! Illustrationen her hører sig
 ret fint til i et soveværelse, synes jeg. Især i vores fordi vi har et tøjskab stående. Det kunne også snildt passe ind på et badeværelse. Fint er det i hvert fald. 

sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-13Den søde, hæklede Agnes og hendes Fluffy Unicorn er en gave fra denne dygtige dame. I kan se mere af den i dette indlæg. Jeg blev SÅ glad for den, og nu sidder hun som den perfekte sovemakker i soveværelset. En virkelig smuk “bamse” så at sige. 

sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-11 sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-10
Hjemmegjort keramik lavet på Lerværkstedet hos Kulturmaskinen. Læs mere om, hvordan du selv kan lave lignende ting i dette indlæg.

 sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-9
Mit sengebord bliver prydet af de æstetiske eucalyptusblade, et Vogue fra forårets ferie ved Middelhavet, et par fyrfadsstager lavet af Casper morfar, en keramikskål lavet af undertegnede, en Kahler krukke og Bits and Bobs skåle fra HAY. Heri ligger de smykker jeg bruge til daglig, så de er nemme for mig at lægge af om aftenen og tage på igen om morgenen. Jeg ved ikke noget værre end at sove med øreringe på… Eller mit ur. Det hele skal af om aftenen, og på igen om morgenen. 

sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-6sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-8

I øjeblikket består min aftenlæsning af Girlboss af Sophia Amoruso. Thruth be told, så er jeg ikke gået i gang med den endnu, men nu ligger den parat. Jeg har planer om, at søndag aften skal spenderes i den seje dames selskab. Nogle derude, der har læst bogen og kan fortælle mig, om jeg bruger min tid fornuftigt?

Det var lige lidt detaljer fra soveværelset. Måske en tur til køkkenet eller stuen også skal blive aktuelt? 

Nu vil jeg klappe skærmen ned. Casper og jeg skal nemlig spise brunch i byen her til formiddag. Vi havde seksårsdag i onsdag, men da det var en ordinær onsdag, spiste vi “bare” på “vores” lokale indiske restaurant, hvor buffeten er billig og maden autentisk. I dag fejrer vi på lidt mere fancy maner, selvom det der med at fejre årsdag ikke er noget vi (længere) går alt for meget op i. 

Hav en fabelagtig søndag derude. Jeg håber, at jeres dag er fyldt med gode kopper kaffe, masser lækkert bagværk, måske en givende træning eller en dejlig gåtur med hunden ♥ (Ps. JA. Der beskrev jeg lige en perfekt søndag for mig selv… Oh well…). 

sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-7 sovevaerelse-detaljer-interioer-odensebloggers-blogger-fra-odense-4

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *