Ugen der gik | No. 9

1

…. Jeg fandt ud af, hvordan jeg laver den perfekte fadøl efter en frivilligvagt ved hverdagscaféen hos Kansas City. Det er altså ikke helt så nemt, som bartenderne ellers får det til at se ud!

…. Casper og jeg kunne fejre seks år som kærester. Seks år! Vi gik på en lokal indisk restaurant i Skibhuskvarteret som vi begge elsker! Den er hverken fancy eller hyped, men maden er autentisk og fantastisk!

….. Fik jeg set Bridget Jones Baby med to veninder. Mine forventninger til filmen var så lave, at jeg rent faktisk endte med at få en god filmoplevelse, hah! Der er ikke nær så mange tæerkrummende pinlige scener i denne film som de to foregående. Den havde til gengæld nogle scener, der lagde lidt mere op til refleksion end ellers lige forventet.

….  Mandag svingede jeg forbi en veninde, og på vejen stoppede jeg ved Bloomit på Hjallesevej. Det er en af mine yndlingsblomsterhandleren, men fordi den ligger så langt væk kommer jeg der ikke så tit. Men hermed en anbefaling givet videre.

2

…. Jeg fik også testet mine veninders tålmodighed, hvad angår billeder af bloggeren endnu en gang! Når chancen er der for at få taget billeder, så griber jeg den. Og heldigvis er de fleste af mine veninder vant til alt knipseriet…

…. Meget af min træning foregik i det nye center Repeat, og selvom jeg har skrevet det før, så kan jeg altså godt anbefale det center. For mig er det en kæmpe bonus, at det har åbnet 24/7. Både lørdag og søndag aften brugte jeg i centret.

…. Det er også liget gået op for mig, at det lyder som om, jeg kun bruger min tid på at træne! Det gør jeg altså ikke. Men jeg passer det bare ind i tidsrum, der fungerer for mig. Desuden bruger Casper og jeg heldigvis også meget af vores tid sammen i træningscentret, og hygger os ret meget med at træne sammen

 

3

…. Jeg skulle mødes med min veninde grundet et projekt vi er ved at se på. Det er spændende, og har taget nogle virkelig spæde skridt, men jeg tror på det, og jeg glæder mig til, at vi begynder at tage større skridt! Men det kan jeg, klassisk bloggerstil, ikke afsløre mere om lige nu, men SNART!

…. Jeg blev mindet om, hvor meget popcorn sætter sig i tænderne. Jeg ELSKER popcorn, men for satan hvor er de små skaller dog forbistrede.

…. Søndag fejrede Casper og jeg lidt mere kærlighed. Vi havde planlagt en brunch i byen, og havde endda bestilt bord. Men søndag morgen regnede det, og vi lavede en hjemmegjort brunch i stedet.

…. Om eftermiddagen gik vi en tur op til byen og hyggede videre. Her fik jeg min alleryndlingslatté fra Joe & the Juice. En ingefærlatté. Det er vist nok det eneste sted i Odense, hvor man kan få denne udgave. Tror jeg i hvert fald nok (?).

Og nu er vi allerede godt i gang med en ny uge! God mandag alle sammen! ♥

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *