HALM I TRÆSKOENE

Ofte når jeg klager min nød til mine forældre over den kolde tid og manglen på varmt fodtøj (man mangler altid sko jo!) ved jeg, hvilken sætning, der kommer som respons. Især min far ynder at gentage disse ord år efter år; ” Altså da jeg var barn GIK jeg hele vejen i skole, sommer og vinter, i blæst og sne! Og ved du hvad? Vi havde altså kun halm i træskoene! Strømper? Næ du det var der ikke råd til!”.

Nu er det altså ikke sådan, at min far ikke havde strømper om fødderne i hans træsko! Og han gik garanteret bare med kondisko eller støvler, men overdrivelse fremmer (siger nogen) forståelse. Og ja ja, jeg har da også vinterstøvler… Der er bare lige det, at jeg viiiirkelig mangler et par chelsae boots. Sådan virkelig! Uden sådan et par kunne jeg hvert fald ligeså godt bare stikke mine fødder i et par træsko med halm.. Du ved. Overdrivelse..

Uanset om jeg går vinteren i møde i træsko med halm eller ej, så drømmer jeg om et par flotte chelsae boots. Jeg havde et par som måtte lade livet sidste år, og jeg var SÅ glad for dem. Så nu må jeg på jagt igen. Jeg har samlet lidt forskellige som jeg snildt kunne forestille mig at fylde med halm. Eller nej jeg mener som kunne varme mine fødder!

halmiminecehlseaboots1. Asos 2. Asos 3. Nelly 4. Asos 5. Nelly  6. Boohoo 7. Asos 8. Boohoo

Har du anskaffet dig årets vinterstøvle eller har du et par du er glad for allerede?

Ps. Er du ikke bare imponeret over mine photoshop skills haha? Jeg er langtfra god til det, men synes nu alligevel at jeg fanger mere og mere. Nu må vi se, hvor det ender!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *