7TH HEAVEN

Et nyt tiltag på min lille side vil være “7th Heaven”. Det er 7 ting, der i ugens løb har fået smilet til at være lidt bredere end normalt. Det er også så dejligt, at starte en ny uge med at huske de gode ting ved den forgange. Jeg så nemlig “Jeg vil gerne være som Ole Henriksen” på tv2, og nu er det ikke fordi jeg vil være som Ole Henriksen, men jeg vil gerne blive bedre til at fokusere på de positive ting i min hverdag med håb om, at et positivt sind avler positive tanker. Så here we go! 7 things that takes me to heaven:

  1.  At have fået sådan ca. 20 grovboller med hjem fra mine forældre. Win på gratis mad og win på hjemmelavet boller!
  2. At jeg er gået i totalt julemode, og at der derfor er eksplomderet en julekugle på mine negle. Se selv lige her.
  3. At have fået ægte parisiske macarons til et af vores studiemøder. Især den med karamel fik min tunge til bare at smelte.
  4. At kunne bruge en lille del af en formiddag på et putte under de varme dyner med ham jeg har kær.
  5. At jeg har været en heldig kartoffel og vundet den her konkurrence henne hos Rockeren! HVOR heldig har man lige lov at være?!
  6. Jeg har afsluttet min praktik. Det er selvfølgelig lidt mærkeligt, og jeg kommer til at savne mit (helt eget!) kontor derude, men jeg fik tilgengæld den fineste gave som tak for hjælpen derude. Se lige her.
  7. Da jeg kom hjem fra arbejde lørdag, og der stod oksesteg, ovnkartofler og vigtigst af alt; bearnaise sovs (JA sovs! Sådan rigtig tykt der næsten skal smøres på kød og kartofler), parat til, at jeg lige kunne kaste mig i sofaen og indtage et dejligt måltid efter, hvad der føltes som, en lang dag på arbejde.

Huske du selv at huske de små, men gode ting, der sker i løbet af ugen?

Med disse ord vil jeg igen drage af sted på arbejde. Jeg har haft tændt op i årets advents”krans” her til morgen, og rigtig hygget inden jeg hopper på cyklen om lidt. Ønsker dig en rigtig dejlig 1. søndag i advent <3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *