DIY KAFFEKOP – I SPARETIDENS ÅND

diy inspiration porcelænJa, jeg ville ønske at mit skab var fyldt med både den ene og den anden slags dyre service. Men virkeligheden er nu engang, at jeg lige nu synes, at der er så mange andre ting at bruge penge på end dyrt porcelæn. Det behøver dog ikke betyde, at jeg ikke kan skeje lidt ud på service-fronten. Jeg gør det bare lidt anderledes lige i dag. Jeg er nemlig blevet inspireret af de mange fine muligheder der er, når det kommer til SELV at dekorere sit service. Derfor har jeg for hundrede år siden købt en kaffekop med underkop til fra IKEA, samt en tusch, der kan bruges på porcelæn. En sådan kan erhverves i de fleste hobbyforretninger – jeg har købt min i panduro. Farven på min er sort, men de kan købes i alskens farver. Så handlede det jo bare om at finde noget jeg gad tegne på min kop hah! Nemmere sagt end gjort! Men Pinterest var som altid en hjælp til motiver – her er lidt billeder til inspiration til, hvad man kan lave! Så må vi se hvad det ender med!

Har du prøvet selv at tegne på porcelæn?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *