OM AT SPÆNDE LIVREMMEN IND – PÅ FLERE MÅDER

spænd livremmen


Billeder fra Pinterest, Tumblr og bloggen Angelica Blick.

Ja for det er nemlig ikke kun den faktiske livrem jeg her mener. Men også den ikke-faktiske. Eller.. Altså. En livrem vi lige forestiller os ikk? En økonomi-livrem.

Vi vil nemlig rigtig gerne have opfyldt nogle drømme her i løbet af året. Drømme vi har talt om masser gange, og de ændrer sig ofte. Derfor er de nu blevet til mål. For vi vil gerne i mål. Og ikke kun drømme. Vi kunne rigtig godt tænke os at rejse sammen i løbet af året. Og gerne til New York. Eller London. Eller? Ja lige nu er det faktisk bare en storby vi gerne vil til. Eller måske en charterrejse? Haha lige destinationen er lidt usikker endnu, men målet lige nu er heller ikke som sådan destinationen – det er mere at spare op til rejsen – hvor end den stå går hen. Og faktisk bare tænke lidt mere over økonomien generelt. Blive mere organiseret omkring penge, og lidt mere bevidste om vores forbrugsmønstrer.

Samtidig går vi all ind på at leve sundt. Vi lever generelt ret sundt herhjemme, men især min træning har været ret nedprioriteret de sidste mange måneder. Studie, job, eksamen, frivilligt arbejde.. Ja der har været mange undskyldninger for ikke at have tiden. Men dovenskab avler dovenskab, og nu er jeg oppe på hesten igen. Så håber jeg sgu bare, at den er sød ved mig!

Dette forår bliver derfor et forår med små, men vigtige ændringer. Jeg kan mærke, at det bliver rigtig godt! Nu er det heller ikke fordi der ikke skal være plads til en fastelavnsbolle, eller en tur ud at spise (eller nyt til garderoben). Men man kan godt vælge sine udskejelser. Og ikke fejre hver mandag, at det er mandag! Men nyde et enkelt glas vin, i stedet for flasken? Kan du følge mig?

Har du nogle målsætninger dette år? Eller som os//mig dette forår? Det er altid godt, synes jeg, at have noget man arbejder for og sætter sig for. Måske endda nogle ting, der får én til at tænke lidt over sin hverdag?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *