BRANDTS KLÆDEFABRIK// DANISH FASHION NOW

I dag fylder jeg 26 år. 26 år. Det skulle jeg lige skrive to gange for selv at være helt sikker. Nu er jeg altså tættere på de 30 end de 20. Det er ifølge nogle ingen alder. Men for mig er de 26 år altså alligevel en alder. Nemlig min alder. Det er en lidt mærkelig størrelse det med at holde fødselsdag. Jeg havde fri i dag sammen med manden min, og vi har fejret mig hele dagen! Altså lige med undtagelse af to timer i formiddags. For kræene herhjemme har vist tegn på lopper. Lopper. Jeg kunne mærke det krible og krable over.det.hele. Selvom vi ingen har kunne se. Og de blev begge behandlet i går. Altså kræene herhjemme. Jeg giver naboens kat skylden. Forbandet dyr. Men ALT er blevet vasket herhjemme inkl. hunden selv her. Nu må det skide kløstillende bare godt virke!
Anyhoodles – det var faktisk slet ikke små hoppende, blogsugende dyr dette indlæg skulle handle om, men en udstilling vi så i dag. I dag var der nemlig første åbningsdag for udstillingen Danish Fashion Now på Brandts.  Udstillingen havde stor lanceringsfest i går, som så virkelig lækker ud. Hvert fald ud fra de forglemte champagneglas vi faldt over diverse steder. Det passede så perfekt, at vi på min fødselsdag kunne nyde udstillingen selv. Så det gjorde vi. IMG_8520IMG_8454 IMG_8495IMG_8457 IMG_8460 IMG_8461 IMG_8465 IMG_8468 IMG_8477 IMG_8481IMG_8489IMG_8511Jeg kan helt bestemt anbefale udstillingen. Vi fik et blik indenfor dansk mode når den er aller ypperst! Flere af H. K. H. Kronprinsessens kjoler var iblandt udstillingens elementer, og hold nu op! Det var royale kjoler for alle pengene. Derudover indeholdt udstillingen overvældende smukke showpieces fra Stine Goya, scenekostumer til Oh Land af  Anne Sofie Madsen, avantgarde udstilling af Henrik Vibskov blandt mange flere. Det var på alle måder en spektakulær udstilling. Det eneste minus ved hele udstillingen var, at man ikke måtte røre noget. Hvilket er helt forståeligt, men der går lidt af den taktile oplevelse af ballonen når man ikke må røre ved de smukke rober. Men igen, hvis man måtte det hang der nok ikke alle Stine Goyas pieces endnu.

Hvert fald en anbefaling herfra. Og bonus; er du studerende kan du slippe med kun 60 bobs! Bare husk dit studiekort. Udstillingen kører fra 27.3.-13.9. så der er rigelig tid til at besøge Brandts og se udstillingen. Jeg kunne godt finde på at tage afsted igen om nogle måneder.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *