OUTFIT// BIRTHDAY GIRL OG LÆDERJAKKE!

I går brugte jeg som skrevet hele dagen på at fejre, ja mig selv. Og jeg havde en rigtig hyggelig dag. Og den blev endda lidt det bedre fordi jeg havde fået nogle af de bedste fødselsdagsgaver nogensinde. Deriblandt den fineste, blødeste og mest perfekte læderjakke! Min allerførste ægte læderjakke faktisk. Jeg ser det som starten på en samling. Den skulle selvfølgelig sportes hele dagen i går, og det blev den også. IMG_8431 IMG_8434 IMG_8439 IMG_8442Jeg havde sat min fine, nye jakke sammen med min fine kjole fra Acne. Jeg føler mig nemlig lidt som Rizzo fra Grease når jeg har læderjakke på – I ved sådan rå og “kom-ikke-her-du”. Så den skal lige nu sættes sammen med noget lidt mere feminint. Der bl.a. også tæller mine meget lyserøde adidas sneaks. I børnestørrelse. Det er win-win når jeg både kan spare penge OG få lækre sneaks fordi jeg har så små fødder.

Og prøv lige at se den fine og matchende graffiti i baggrunden! Casper og jeg har cyklet forbi den væg tusind gange, og nu stoppede vi altså op og forevigede både væggen og mig. Jeg synes faktisk, at det er ret fint. Altså graffiti. Når det er med farver på denne måde. Ikke når det mest opfindsomme graffitimaleren har kunne finde på er PIK. Så mistænker jeg mest, at ophavsmanden har været i fars garage, fundet en spraydåse og ikke har kunne modstå fristelsen for at føle sig lidt kriminel. Så har han stået der foran væggen helt nervøs med et hjerte, der har hamret derudad og perler af sved piblende frem på panden af bar skræk over en afsløring undervejs i akten. Men det her graffiti passede ret godt til mig og min læderjakke.

Dagen i dag har stået på træning, en laaang gåtur med basserne, (hvor vi tilfældigvis gik forbi Paradis is), lidt rengøring og tøjvask. Nu vil jeg nyde resten af dagen herhjemme, og sætte pris på, at jeg har fri!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *