BOMBSHELL OUTFIT & TIP OM CIKELSMED I ODENSE

IMG_9106Hæhæ synes selv, at den overskrift var ret opfindsom – mine oplevelser i går taget i betragning. Jeg sad nemlig på et af de mange toge, der blev standset midt ud på Lars Tyndskids mark fordi der var en eller anden idiot, der havde indgivet en bombetrussel imod Odenses Banegård. Hvorfor? Hvorfor?

Der er flere ting jeg undrer mig over ved en sådan situation. Bl.a. hvorfor man vælger at indgive en trussel/advarsel forud en bombe. Jeg mener.. Luften går lidt af ballonen så ikk? Hvis man bomber en tom banegård. Og så er der hele problematikken med dét at ville bombe noget/nogle, der ikke ligefrem er det venligste i verden at gøre imod andre.

Jeg er hvert fald ret sikker på, at man når længere med et smil og en lidt bedre attitude imod andre mennesker, end med trusler om at ville bombe dem. Selvom ham her selvfølgelig gør det ret godt med trussels-attituden!  IMG_9088Vi, (min specialemakker og jeg), var dog ikke fanget så lang tid i toget, og allerede efter 45 minutter begyndte vi at snegle os fremad igen. Det er ingen tid sammenlignet med da jeg sad fanget i toget under en af stormene forrige vinter. I seks stive timer! Så er det lidt op ad bakke at være pendler.

Men ud kom vi i går, og jeg nåede ned at aflevere min punkterede cykel hos min yndlings cikelsmed nede i byen. Det er by far den bedste cykelsmed i Odense. Og jeg har været omkring. Jeg er har været en slut hvad angår cykelsmede. For de tager fandme en i røven med de priser de fører sig, og manglende service. Men ikke Cikelsmeden! Både pris og service er tip top og en anbefaling hermed givet videre til mine Odenseanske læsere med punkterede cykler. Måske et ret lille segment, men hvis bare én kan få glæde af den søde cikelmand i biksen er min lykke gjort!

På vejen hjem fra cykelaflevering gik jeg forbi Normal og med hjem måtte en gammel kending – Hubba Bubba tyggegummiet. Der smager af slik i et minut og af cykelslange de resterende fire minutter man gider tygge det. Og så god var jeg ikke engang til at lave bobler!
IMG_9094 IMG_9097IMG_9135Og så det vel nok første billede her på bloggen af mine to basser. De måtte med mest fordi den lille, Mercedes, bar samme black and white outfit som mig. Eller måske omvendt. Her er de hvert fald; Mercedes (tv) og Temptation (th).

Nu vil jeg nyde resten af min dag med lidt oprydning og træning senere på aftenen. Jeg har suget alt den sol jeg kan til mig her på vores lille altan, inden solen forsvinder over på den anden side af huset. Hav en rigtig god midvejsugedag. Snart weekend!

2 replies
 1. Stine
  Stine says:

  Jeg står lige og mangler en cykelsmed til at shine min gamle cykel lidt op, så det var der perfekt med et lille tip om en cykelsmed der ikke rippede kunderne – det må jeg prøve! 🙂

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det var da skønt at du kan bruge tippet Stine! Det er altså også en jungle med de cykelsmede – især fordi der er SÅ mange af dem i Odense! Ha’ en god torsdag 🙂

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *