IKEA GLAS TIP OG DÅRLIG CYKELKARME

Weekenden har for mit vedkommende stået på arbejde og en smuttur til Sjælland. Vi havde fået hundene passet af mine forældre, så de skulle altså hentes igen. De var også savnet. De første par aftener på ferien var det som om, at der manglede noget. Især om aftenen, hvor jeg er vant til, at det sidste jeg overhovedet gør, er at lufte hunde. Det kan jeg så komme til igen nu. Selvom det har været en kærkommen pause fra hverdagens gøremål med ferien, inklusiv hundeluftning!

I dag sov jeg derfor ret længe, og udskød en ellers planlagt tidlig morgentræning, til en sen formiddagstræning. Det kan være nødvendigt nogle gange. Her til eftermiddag fik jeg lokket Casper en tur ud til Rosengårdcentret og IKEA. Jeg ville gerne se den nye Zara i centret, og jeg manglede blomster til en antalkasse. Jeg ville derfor cykle på min ladcykel – det er lidt nemmere at fragte ting på sådan én, end på den racer jeg har. Men da jeg får cyklen ud på vejen så af bagdækket fandme fladt! ÆV! Det er ikke et halvt år siden, at slangen er blevet skiftet! Så var det jo ret heldigt, at jeg for fjorten dage siden købte en ekstra cykel. Men det gjorde nu ikke turen bedre af den grund. For i weekenden røg nogle af gearene på den, så den nu kun virker i et eneste gear. Som vel at mærke bestemt ikke er et af de lette! Suk altså! Det betød, at turen måtte tages i ét gear hele vejen. Ned og OP ad bakkerne. Og jeg er åbenbart en nød til at vælge temperaturhensigtsmæssigt tøj for tiden, så jeg havde da både en sweater, læderjakke OG halstørklæde uden på min t-shirt. Hvilket resulterede i en ret våd ryg på sidste del af turen. For hold nu kegle det har været varmt i dag! Er jeg den eneste der hader følelsen af en svedråbe på vej ned af ryggen? Bvadr.
Jeg fik forresten ikke købt noget i Zara. Selvom om der var masser der lokkede, så var fristelsen altså ikke så stor. Jeg fik tilgengæld indkøbt blomster! Som jeg lige nu kommer i tanke om stadig står foran altankassen parat til at blive plantet. De må lige vente lidt endnu.

orange juiceJeg fik derimod endelig købt nogle margaritaglas jeg har kigget på hundrede gange i IKEA. Jeg mener; come on – hvem har ikke margaritaglas i deres barskab! Det havde vi ikke åbenbart, og med de lune sommeraftener, der er på vej, er det for dårligt! Og så var det, at jeg faldt over glasset som jeg senere serverede appelsinjuice i. Er det ikke fint! Der kom også et par stykker med hjem af det! Til kun 15 kr stykket måtte de altså med hjem! Nu har jeg set SÅ mange fine whiskyinspireret glas det sidste lange stykke tid, at jeg selv måtte hoppe på vognen. Og det kan vist godt lade sig gøre til den pris! De findes også i en lavere version, lige her. Tippet er hermed givet videre.

Ugen er startet ret godt trods dårlig cykelkarme, så jeg vil nyde resten af min appelsinjuice i mit fine glas, imens jeg sluger et afsnit (eller fire) af desperate housewifes.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *