7th HEAVEN

Scheiße det var den der liste jeg kom fra! Jeg må ærlig indrømme, at overskuddet har været på sit laveste de sidste fjorten dage! Det er desuden sket så mange skøre ting denne uge, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal begynde! Det har hvert fald været en ræ’tig (!) god ting lige at skulle sætte sig ned og tænke over de gode ting, der rent faktisk ER sket denne uge! Både Casper og jeg sidder med eksamen til op over begge ører. Der er knapt nok tid til en selv, for ikke at sige hinanden! Sådan er det vist bare at være to studerende boende sammen. Andre derude der sidder med eksaminer fra helvede der skal afleveres lige straks?

Her kommer hvert fald min uges lysglimt – så kan jeg lige minde mig selv om, at der altså er en verden udenfor mine worddokumenter.. As if pfff… Jeg har altså ikke lade mig begrænse af 7tallet denne uge.. Måske overskriftet til dette tilbagevendende indlæg skal tages op til overvejelse.. Hmmm.. Det må lige blive en anden dag eller uge måned.

  • Jeg har ødelagt min mobil.. og har fået en virkelig nederen lånetelefon. Not kidding you, jeg gider ikke engang belemre mig med, hvordan jeg sætter lyd til og fra. MEN jeg får tilgengæld en spritny en. Lige om straks. Eller altså.. mere sådan i næste uge ish. Men hey – forventningens glæde ikk?(!!)
  • Lørdag aftens meatboller i tomatsovs og spaghetti. LCHF pff. Jeg er en carb kinda gal! Og gerne fat kinda gal too hæh!
  • Da jeg gjorde lejligheden ren  (ja altså dét var RET nederen) og opdagede at den faktisk er ret fin.. Under alle bunkerne af tøj, papirer og eksamensrod.. åh februar åh februar det kan kun gå for langsomt!
  • Min nye kalender fra ebay!! Jaa jaa det er smart det der med kalender på både mobil (som jeg jo så ikke rigtig har lige nu) og mac, meeeen jeg kan nu ikke undvære en ægte papirskalender. Den ser I et senere indlæg. Hvis jeg ikke dør af eksamen inden. Og ja det ér faktisk en sygdom…
  • At få afleveret ikke én men skide TO eksamensopgaver i denne uge! Bujaaah siger jeg bar og giver lige mig selv en virtuel high five! Pisse godt klaret Jeanette. Nu skal de bare bestås! Fuck…
  • At holde en fridag og lave alle de praktiske ting se en masse film, som man ikke får gjort mens man er suget ind i det sorte hul der åbenbart manifesterer sig når word har været åbnet længe nok….
  • Tulipaner… De ER fandme flotte der på mit bord.. også selvom de kostede 60 bobs.. for blomster. der dør.. jeg er en idiot..
  • At gå i biografen på en tirsdag mens det er lyst! Udover det koncept at det stadig bliver mørkt sen eftermiddag, så var det faktisk pisse fedt, at gå i bio om eftermiddagen og stadig føle at man havde en halv dag efterfølgende.
  • Dagmar og Egon Storm! Haha HVAD sker der for det! Man er simpelthen begyndt i alfabetisk rækkefølge at navngive vores storme.. Jeg venter stadig på en invitation til festen, men ellers er jeg ret meget nede med det! Det er endnu nemmere nu at blive sur på blæsevejret. “For helvede Egon så styr dig dog lige maainn!” (jokes a side så håber jeg at I passer på Jer selv derude. Intet er så vigtigt, at det er en tagsten i hovedet værd.)

Husker du at give ugen et tilbageblik? Jeg sidder og laver denne liste og skal faktisk tænke mig godt om for at kunne huske, hvad jeg har foretaget mig i løbet af ugen. Tidlig alzheimers måske? Jeg gætter nu mest på eksamens forårsaget hukommelseshulletab…. Og apropos eksamen.. Vi ses måske på den anden side. Jeg vil forsøge at un-loade herinde under disse pressede tider, og du er velkommen til at gøre det samme, hvis du også mærker ånden fra fremtidens eksamensspøgelse…. Bvadr!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *