SE MIG JEG KØBER TULIPANER OG ER TOTAL BLOGGER AGTIG

 

grontorvetI formiddags blev hundierne og jeg lokket med på torvet i Odense. Jeg har en veninde igennem mit studie, der bor bogstavelig talt fem minutters gågang væk! Hvis det er så meget. Så kan en aftale hurtigt komme i hus og vi travede derfor i solskin indtil byen! Hver onsdag lejner forskellige boder sig op i det gamle kvarter i Odense – lige ved H.C. Andersens hus. Der er både lidt brugskunst, frugt, grønt, fisk, ost og masser blomster. Og ÆG for satan, der var æg! Folk stod seriøst i kø for at købe æg! Det kunne jeg ikke lige overskue med to hunde i den ene hånd og en latte i den anden. Men jeg fik både friske appelsiner og ingefær til den dumme forkølelse, der vist enten er på retræte eller udvikler sig til noget mere voldsomt. Mit hoved er SÅ tungt, men i dag nægtede jeg at smide piller efter baktusserne, for har hørt noget om, at man vist bare udskyder sygdommen med alt den febernedsættelse. Bah nu må vi se – hvis jeg er rask i morgen holder det stik! Lige nu venter jeg på at mit hjemmebryggede ingefær te bliver færdigt. Det må også hjælpe lidt på det. Man har bare ikke tid midt i en eksamensperiode til at lægge sig syg! Ikke at man nogensinde gider have tid til at være syg, men you get my point!

Jeg skal sgu da ha’ noget mad! Jeg skal ha’ et bad! Jeg skal ha nogle tulipaner! Det skal jeg da ha’! (high five til dig, der forstår den reference!). Jeg fik badet hjemmefra, købte lidt mere mad på torvet, og så skulle vi selvfølgelig have tulipaner! Jeg tror at vi gik forbi tre forskellige blomstermænd, men den første var altså den bedste, og vi gik derfor tilbage til ham og fik hver 20 smukke tulipaner med hjem under armene. Og der midt bag torvet var denne fantastiske smukke væg (som var det eneste sted i fred med sol), hvor jeg fik lokket min medskyldige til at knipse nogen billeder. Det var hun god til, og her kommer det resultat! Grønttorvet OdenseoutfitJeg håber, at du har haft en god onsdag og nydt lidt af solens varme stråler i dag. Andre end mig, der sidder med så meget eksamen at I er ved at brække Jer over det? Jeg vil bare gerne snart have lidt fri!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] på Sorte Brøde Torv her i Odense. Der er torvedag hver onsdag og lørdag kl. 8-13 hele året. Jeg har før skrevet om torvedag her. Det er rigtig hyggeligt, det ligger i den gamle bydel, du kan købe masser frisk frugt, grønt, […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *