5 GODE TIL DINE ØRER #2 JULEEDITION

Siden mit sidste indlæg om musik er jeg faktisk blevet lidt bedre til at få lyttelapperne ud og få hørt noget musik. Men dette musikindlæg skal ikke handle om det nye musik jeg har fået min ører op for, men om mine yndlings juleklassikere når det gælder musik. Jeg tror, at jeg ville kunne høre julemusik året rundt, men det er vist ikke så velset. Jeg bliver bare i så godt humør af julemusik. Gør du ikke også det? Anyhoodles så kommer her fem af de gode, der nemt får mit ørevoks til at smelte af velbehag.

Howard Blake The Snowman”Walking in the Air”

https://www.youtube.com/watch?v=xb-pX7sIjFY

Denne sang er nok min all time favorite generelt – ikke kun indenfor julemusik genren. Den er hvert fald på top tre! Den stammer fra en korttegnefilm fra 1982. Tegnefilmen handler om en lille dreng, der laver en snemand. Snemanden kommer til live og så… Ja og så kan du vel egentlig selv opdage resten lige her. Filmen tager kun 26 minutter og kan kun anbefales.

Chris Rea – “Driving Home for Christmas”

Jeg hører den her på repeat når jeg, sjovt nok, kører hjem til jul haha! Mine forældre bor på Sjælland, og siden vi (Casper & jeg) endnu ikke holder jul her i Odense, så er det mig, der kører hjem til jul. Og det gør faktisk slet ikke noget at køre hjem i min lille rustbunke og være pisse bange for om den mon bliver opløst af saltvandet når jeg suser over Storebælt, så længe jeg hører denne sang. I alle 75 minutter turen varer haha.

Frank Sinatra – “Have Yourself a Merry Little Christmas”

Frank Sinatra. Han skal med på denne liste. Denne sang er så sød og fredfyldt, og jeg føler mig så harmonisk og lidt lykkeligere når jeg hører den. En ægte juleklassiker.

Mariah Carey – “All I Want for Christmas Is You”

Den her kommer vi altså ikke udenom! Jeg skråler med på den herhjemme, mens jeg sender glimtende og virrende øjne til Casper haha. Jeg tror lidt, at det har den modsatte effekt, men hvad fa’en – he get’s the point!

D.A.D. – Sad Sad Xmas

Den her. Den er til min far. Hvis I kender den, så er det altså ikke fordi min mor er skredet fra min far haha! Nej det er skam fordi min far han ELSKER D.A.D. Så mine ører er rimelig modtagelig overfor deres sange. Jeg vil vildt gerne til en af deres koncerter en dag! Min far har været afsted mange gange, (min søster og jeg har foræret ham billetter til et par af deres koncerter efterhånden), og han beretter om det fedeste sceneshow og de bedste oplevelser! Jeg kan se, at de kommer til festivalen Tinderbox i Odense til sommer, men jeg ved sgu ikke rigtig om der kommer andre jeg vil høre, så jeg tror jeg ser tiden an. Måske bare en endagsbillet kan gøre det. Anyhoodles så er denne sang bare synonym med min barndom. Den udkom samme år jeg er født, så den (og resten af D.A.D.) har fulgt mig op igennem de sidste 25 år. Ret vildt at tænke på faktisk. Den er ikke en typisk julesang, og det er helt sikkert en af grundene til, at den kommer med på denne liste.

WILDCARD! Okaaay jeg kunne altså ikke holde mig til kun fem sange, så her får du lige et wildcard. Happy listening! Og rigtig glædelig jul <3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *